ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Επιστροφή στη δράση

* Στις 11.30 στο «Γ. Μητσιμπόνας» οι Παίδες και στις 13.30 στο Αλκαζάρ οι Νέοι

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 7:56

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Τους εξ αναβολής αγώνες της πρεμιέρας των φετινών Πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής της ΕΠΟ θα δώσουν σήμερα οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ, οι οποίες θα φιλοξενήσουν τα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά συγκροτήματα της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Μαγνησίας). Ο αγώνας των Παίδων θα ξεκινήσει στις 11.30 και θα διεξαχθεί στο «Γ. Μητσιμπόνας», ενώ στις 13.30 τη σκυτάλη θα πάρουν οι Νέοι στο στάδιο Αλκαζάρ.

Πρόκειται ουσιαστικά για τα πρώτα εντός έδρας παιχνίδια των λαρισινών ομάδων στη φετινή διοργάνωση, τα οποία παρουσιάζουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον στη μάχη της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο. Η νίκη για τις λαρισινές ομάδες είναι το μοναδικό ζητούμενο στην προσπάθειά τους να καλύψουν το βαθμολογικό κενό από προηγούμενα ατυχή αποτελέσματα και να παραμείνουν ζωντανές στη διεκδίκηση του στόχου τους. Οι Παίδες προέρχονται από ισοπαλία στην Καρδίτσα και βρίσκονται στην τελευταία θέση, ενώ οι Νέοι υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα που τους στέρησε τη δυνατότητα να βρεθούν στην κορυφή.

«Υπάρχει διάθεση και είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε τα αποτελέσματα, αλλά πρέπει να περάσουμε τα μηνύματα στα παιδιά για ορθολογικό ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία τα παιχνίδια γιατί για μας ο στόχος πάντα είναι η πρώτη θέση» σχολίασε εκ μέρους των Ενωσιακών τεχνικών ο Γιώργος Καμάκας.

Για τους σημερινούς αγώνες, οι δύο προπονητές της ΕΠΣΛ κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης, επέλεξαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ (ώρα προσέλευσης των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο η 10.00): Κολοβός, Παπακωνσταντίνου, Σκουλίδης (ΑΕΛ), Αθανασιάδης, Γκουνάρας Στ. (Ακαδ. Πλίτση), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Μπουζούκης, Ντόκος, Τσουμάνης, Λοΐζος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Χλωρός (Αστραπή Ν. Π.), Τσαρουχάς, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Μαναός (Ακαδ. Ολύμπικ), Πότος (Πελασγιώτιδα), Χριπάτσιος (Προμηθέας), Τζήκας (Αβέρωφ).

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ (ώρα προσέλευσης των παικτών στο γήπεδο η 12.00): Κόκκοβας, Κακάμης (Ακαδ. Πλίτση), Θεοχάρης (Αμπελωνιακός), Ζιάκας, Τόπης, Τσατσαράς, Πινακάς (Ατρόμητοι/Θύελλα), Κατσαρός (Ηρακλής Λάρ.), Δάκτυλας (Καλοχώρι), Μπατζέλας, Παπαδημητρίου (Αστραπή Ν. Π.), Χαλάτσης (Νικη Μιχαήλ), Κυρίτσης Αθ., Κυρίτσης Ι. (ΠΟΕ), Πλατσάς, Ζαχαράκης (Τοξότης), Αλατάς, Κακαράντζας (Φαλανιακός).

*Υπενθυμίζεται ότι οι σημερινοί αγώνες που είχαν ορισθεί για τις 21 Οκτωβρίου είχαν αναβληθεί μέχρις ότου η γειτονική Ένωση συγκροτήσει τις Μικτές ομάδες, μετά την ανάκληση τις τιμωρίας της από την ΕΠΟ.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

1. ΕΠΣ Τρικάλων      6-4      6

2. ΕΠΣ Θεσσαλίας    4-2      4

3. ΕΠΣ Καρδίτσας     4-7      2

4. ΕΠΣ Λάρισας        2-3      1

ΝΕΟΙ

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας    6-1      6

2. ΕΠΣ Καρδίτσας     3-5      4

3. ΕΠΣ Λάρισας        5-5      3

4. ΕΠΣ Τρικάλων      5-8      1

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass