ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΕΛΛΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στάζουν μέλι για Χατζηλιάδη

* Αγγ. Μπουτζιώνας: «Δεν μας... ζαλίζει η κορυφή»

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 7:57

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Από νίκη σε νίκη βαδίζει η ομάδα του Α.Ο. Σελλάνων, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας στην Καρδίτσα και προηγείται στη βαθμολογία, με 31 βαθμούς.

Οι «Γαλάζιοι» έχουν στο τιμόνι τους έναν Λαρισαίο προπονητή τον Χρήστο Χατζηλιάδη από τα Βούναινα, που τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής είναι άριστα και κέρδισε με τη δουλειά του όχι μόνο τους ανθρώπους της καρδιτσιώτικης ομάδας, αλλά και τους φιλάθλους.

Ο Α.Ο.Σελλάνων βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση πετυχαίνοντας έως τώρα 28 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόλις 2 και διατηρεί το αήττητο.

Για τον Χατζηλιάδη στάζουν μέλι στο Προάστιο και χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις στην «Ε» του μεγαλομετόχου Άγγελου Μπουτζιώνα, ο οποίος και επισήμανε τα εξής: «Καταρχάς θέλω να τονίσω ότι μέσω του Α.Ο. Σελλάνων προβάλλεται το χωριό μας και όλοι όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα, αυτό επιδιώκουμε στις δύσκολες στιγμές που περνά η επαρχία. Ειδικά σε εμάς που είναι καθαρά αγροτική περιοχή, το ποδόσφαιρο κρατά ζωντανό το χωριό μας και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό, διότι δεν κερδίζουμε τίποτα προσωπικά και ό,τι κάνουμε είναι καθαρά για την αγαπημένη μας ομάδα.

Πέρυσι είχαμε προπονητή τον φίλο και αδελφό Γιάννη Μπουρνάκα, μπορεί να μην καταφέραμε να πάμε στα μπαράζ ανόδου, όμως πάντα θα είναι μέλος της οικογένειάς μας.

Φέτος αποφασίσαμε να συνεχίσει το έργο του ο Χρήστος Χατζηλιάδης, ένα παιδί που όταν ήταν δίπλα του ως συνεργάτης, μας εντυπωσίασε για τη συνέπεια που έδειξε και με τον άριστο χαρακτήρα του.

Η ομάδα μας είναι πρώτη, αλλά εμείς αυτό που περισσότερο εκτιμάμε στον Χρήστο είναι ότι έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με αγωνιστική πειθαρχία, σοβαρότητα και παλεύει σε όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια ομάδα με δυνατότητες που φτάνουν ως ένα σημείο και δεν πετάμε στα σύννεφα.

Δεν είμαστε υπερομάδα και ακόμα θέλουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, για να ξεπεράσουμε αυτό που λέμε χωριάτικη νοοτροπία. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το Σάββατο οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, κόντρα στον προτελευταίο της βαθμολογίας Ταυρωπό. Αυτά τα ματς είναι πιο δύσκολα από ότι με τον Ατρόμητο Παλαμά».

-Μιας και έγινε λόγος για τον «αιώνιο» αντίπαλο, την ομάδα του Παλαμά, ποιος άραγε θα κόψει πρώτος το νήμα; «Εμείς κοιτάμε το δικό μας σπίτι και δεν μας... ζαλίζει η κορυφή. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι δυνατότητές μας και δεν τις υπερεκτιμούμε.

Όσον αφορά στην ομάδα του Παλαμά, έχει ιστορία στο τοπικό ποδόσφαιρο όπως και άλλα σωματεία που θα συγκροτήσουν την πρώτη τετράδα. Όλες λοιπόν τις σεβόμαστε και στο τέλος θα δούμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Καρδίτσα στα μπαράζ ανόδου.

Ο Α.Ο. Σελλάνων πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και σίγουρα θέλουμε την πρωτιά για να πάμε στα μπαράζ. Και εκεί είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε το ένα από τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Δεύτερη χρονιά χωρίς να έχει εκπρόσωπο η Καρδίτσα στη συγκεκριμένη κατηγορία, δεν θα υπάρξει...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass