ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εσπασαν το ρόδι οι Παίδες της ΕΠΣΛ

* Ατυχοι οι Νέοι αν και μπορούσαν να κερδίσουν υποχρεώθηκαν σε ήττα

Δημοσίευση: 26 Νοε 2015 10:38

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής ΕΟ της ΕΠΟ πανηγύρισε χθες στο «Γ. Μητσιμπόνας» η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ με 2-1 επί της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Στο πρώτο ουσιαστικά εντός έδρας παιχνίδι (αν και εξ αναβολής), η λαρισινή ομάδα έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 8ο όμιλο προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα.

Η ουσία είναι ότι οι Παίδες της ΕΠΣΛ έχασαν πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη τους.

Στο 15’ Λάρισα απείλησε για πρώτη φορά με τον Τσουμάνη χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως και οι φιλοξενούμενοι στο 23' με τον Μεγαγιάννη.

Το σκορ άνοιξε στο 27’ όταν ο Δραγατσίκης επιχείρησε σέντρα-σουτ η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και παρά την προσπάθεια του αντίπαλου τερματοφύλακα κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα μπήκε δυνατά και έχασε σημαντικές ευκαιρίες όπως με τους Πότο (δοκάρι στο 43’ και δυνατό σουτ ελάχιστα άουτ στο 46’) και Τσαρούχα (σουτ ελάχιστα άουτ στο 45’). Τελικά το 2-0 έγινε στο 47’ με τον Πότο αυτή τη φορά να είναι εύστοχος μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια. Ο ίδιος παίκτης είχε ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 52’.

Οι φιλοξενούμενοι που ενέτειναν τις προσπάθειές τους στα τελευταία λεπτά μείωσαν στο 74’ με το μακρινό ψηλοκρεμαστό φάουλ του Κουσκουρίδα, ενώ στο 80’ ένα επικίνδυνο σουτ του Χρόνη απέκρουσε ο Κολοβός.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Γιάννη Ντελέζου και των βοηθών του κ. Κουκούλη και Παραφέστα.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Κεραμάρης): Κολοβός, Δραγατσίκης, Χλωρός, Καφανέλης, Παπακωνσταντίνου, Μπουζούκης, Τσαρούχας (73' Ντόκος), Σούμπασης, Τσουμάνης, Πότος (80' Γκουνάρας), Σκουλίδης.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Μάνδαλος): Κραβαρίτης, Κοτόγλου, Μπαντέλης (66' Γουργιώτης), Κουσκουρίδας, Τετριμίδας, Μεγαγιάννης (30' λ.τ Κακάλης), Χρόνης, Κανούτας (56' Γκόβαρης), Θεοδωρίδης, Τιμπλαλέξης (48' Μπόλης), Βλιώρας (60' Κωνσταντέλος).

ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ

Ένα γκολ αποδείχθηκε αρκετό για να υποχρεώσει σε ήττα (0-1) την ομάδα Νέων της ΕΠΣΛ χθες στο στάδιο Αλκαζάρ και να την απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τον στόχο της.

Οι παίκτες του Γιώργου Καμάκα αν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πάρουν τη νίκη, κυρίως με τους Ζιάκα και Αθ. Κυρίτση, βρήκαν απέναντί τους τον πολύ καλό τερματοφύλακα της ΕΠΣ Θεσσαλίας Ράπτη που τους χάλασε τα σχέδια.

Στο 6’ και στο 23’ ο Ζιάκας είχε τις δύο πρώτες πολύ καλές στιγμές για τους Λαρισαίους, ενώ στο 33’ ήταν η σειρά του Χαλάτση να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και σκόραραν στο 48’ με τον Τσανάκα όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον κ. Παραφέστα.

Στο 53’ ένα καλό σουτ του Μπατζέλα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, ενώ στο 64’ ο Αθ. Κυρίτσης από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τον Χατζημητροφάνη να αποκρούει με τάκλιν.

Τελικά στο 68' ο χρίστηκε σκόρερ για τους φιλοξενούμενους με ένα εξαιρετικό βολέ έξω από την περιοχή και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η λαρισινή ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει στη συνέχεια χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 77' ο Ζιάκας εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα Ράπτη, χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατάληξε στην αγκαλιά του, ενώ στο 86' ο Αθ. Κυρίτσης βγήκε τετ α τετ αλλά για μία ακόμα φορά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποσόβησε (με το πόδι) τον κίνδυνο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μάκη Κουκούλη που είχε βοηθούς τους κ. Ι. Ντελέζο και Παραφέστα.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Καμάκας): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κόκοβας (74' Δάκτυλας), Αλατάς, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Αθ., Χαλάτσης, Μπατζέλας, Θεοχάρης (59' Κακαράντζας), Κατσαρός-Βέρρος (81' Πινακάς), Ζιάκας.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Γάτος): Ράπτης, Δημουλάς, Γιάτσος, Χατζημητροφάνης, Αποστολίδης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (57' Χρηστίδης), Τσανάκας, Σιώμος (78' Χάνος), Παπουτσής (65' Δημητρίου), Φραγκογιάννης.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ (σε 3 αγώνες)

ΠΑΙΔΕΣ

1. ΕΠΣ Τρικάλων               7-4         6

2. ΕΠΣ Λάρισας  4-4         4

3. ΕΠΣ Θεσσαλίας             5-5         4

4. ΕΠΣ Καρδίτσας              4-7         2

ΝΕΟΙ

1. ΕΠΣ Θεσσαλίας             7-1         9

2. ΕΠΣ Καρδίτσας              3-5         4

3. ΕΠΣ Λάρισας  5-6         3

4. ΕΠΣ Τρικάλων               5-8         1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (2/12, 13:00)

ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων - ΕΠΣ Καρδίτσας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass