ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΕ ΑΕΛ (19.00, ΟΤΕ sport7)

Αήττητη και στην Πάτρα

* Έκπληξη ο αποκλεισμός του Ανδρέα Λαμπρόπουλου

Δημοσίευση: 28 Νοε 2015 10:55

 

Του Σωτ. Κέλλα

Εννέα αγωνιστικές αήττητη στο πρωτάθλημα, δέκα σε επίσημα παιχνίδια (έπαιξε και ένα για το κύπελλο) και δώδεκα σε φιλικά έχει συμπληρώσει η ΑΕΛ και θέλει να διευρύνει το σερί της στο σημερινό παιχνίδι στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή (7 μ.μ., ΟΤΕ sport7) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας αυτός θα γίνει μεταξύ γνώριμων προσώπων καθώς οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΛ είχαν πέρασμα από την Πάτρα (αρκετοί αγωνίζονταν πέρυσι) ενώ και αρκετοί της Παναχαϊκής έκαναν τον ίδιο με την ΑΕΛ.

Ποδοσφαιριστές λοιπόν που οι περισσότεροι γνωρίζουν τις ικανότητες των αντιπάλων τους θα προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα αντάξιο της ιστορίας των δύο σωματείων αλλά κυρίως η ΑΕΛ θέλει τη νίκη για να αποδείξει και στη δεύτερη κάθοδό της στην Πελοπόννησο (προηγήθηκε η νικηφόρα στο Αίγιο επί του Παναιγιαλείου με 1-0) ότι φέτος ο τίτλος είναι δικός της και δεν της αρκεί απλά η άνοδος.

Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν θα είναι μόνοι τους στο γήπεδο καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν ανακοινώσει ότι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Πελοποννήσου για να συμπαρασταθούν , όπως κάνουν κάθε φορά, στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για νίκη με απώτερο σκοπό την άνοδο.

Ακόμα και η ισοπαλία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία αλλά η νίκη θα απογειώσει ακόμα περισσότερο τον ενθουσιασμό που επικρατεί για τη φετινή φρενήρη πορεία της ομάδας.

Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς αυτή λογικά δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Η τακτική όπως έδειξε όλες τις μέρες θα είναι το 4-2-3-1 και κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα οι: Νικολακάκης, Βέρτζος (επιστρέφει), Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, στη μεσαία γραμμή Ναγιάρ και Αναστασόπουλος αμυντικά χαφ και πιο μπροστά Πάτο, Ουρτάδο και Κουτσιανικούλης (υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει και ο Μπουντόπυλος στα .. «γνώριμα λημέρια» του) ενώ στην επίθεση θα παίξει ο Μαρουκάκης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης, Κομεσίδης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μασούρας, Μονιάκης, Κοντοχρήστος, Αναστασόπουλος, Ουρτάδο, Μπανούσης, Ναγιάρ, Μπουντόπουλος, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Κρητικός, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης. Έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός του Ανδρέα Λαμπρόπουλου.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Αποχωρήσεων συνέχεια στην Παναχαϊκή! Μετά τους Ιντζίδη, Κυβελίδη, οι οποίοι έφυγαν όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Περίκο. Ο Ισπανός κεντρικός μέσος δεν είχε ικανοποιήσει καθόλου με την παρουσία του (έκανε 4 συμμετοχές χωρίς να είναι καμία ολοκληρωμένη) και οι Αχαιοί εμφανίζονταν διατεθειμένοι να λύσουν τη συνεργασία μαζί του αλλά ο 30χρονος πριν φύγει για την πατρίδα του, κατέθεσε και προσφυγή! Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Περίκο διεκδικεί από τους «κοκκινόμαυρους» όλα τα χρήματα του συμβολαίου του, δηλαδή περίπου 30.000 ευρώ.

Πιθανή ενδεκάδα για τους γηπεδούχους θα είναι οι: Αθανασόπουλος, Ασίγκμπα, Κοντοδήμος, Κάργας, Λαμπρόπουλος, Πινδώνης, Χατζής, Πέδρο, Στεργίδης, Σιατραβάνης, Τζίλας.

ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ;

Στο μεταξύ το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής μεταξύ της ΑΕΛ και της Αναγέννησης Καρδίτσας στη Καρδίτσα είναι πιθανόν να γίνει κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας, για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Αχαρναϊκό. Η ομάδα της Καρδίτσας έχει δικαίωμα έφεσης, ενώ σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς με την ΑΕΛ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, από τον Σύνδεσμο Βοιωτίας θα διαιτητεύσει τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Βοηθοί του θα είναι ο Κωνσταντίνος Κωνστάντιος, από τον σύνδεσμο Εύβοιας και ο Νικόλαος Σοφός από τον σύνδεσμο Βοιωτίας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αδαμόπουλος από την Ένωση Ζακύνθου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σοφιανός Μαράνος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass