Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (15.00) ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Δυνατή μονομαχία στην Αγιά

* Επικίνδυνες αποστολές για Οικονόμο στη Φιλιππιάδα και Τύρναβο στη Νεοκαισάρεια

Δημοσίευση: 29 Νοε 2015 7:42

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Δύσκολο έργο θα έχουν οι εκπρόσωποι της Λάρισας στη σημερινή 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 2ο όμιλο (15.00). Ο Δωτιέας Αγιάς θα υποδεχθεί τον Πιερικό, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστούν ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Τύρναβος σε Φιλιππιάδα και Νεοκαισάρεια αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Στη σκιά των εξοντωτικών χρηματικών ποινών που δημιουργούν έντονο προβληματισμό στους κόλπους του Δωτιέα, η ομάδα θα φιλοξενήσει σήμερα τον Πιερικό σ’ ένα βαθμολογικό ντέρμπι. Το παιχνίδι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες οι οποίες απέχουν μόλις έναν βαθμό γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα την αδρεναλίνη.

Για την ομάδα του Γιάννη Αλεξούλη η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες που υποχρέωσαν τον Δωτιέα να χάσει πολύτιμο έδαφος.

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας στο ίδιο μοτίβο μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν το σθένος και μπορούν να βρουν τη δύναμη να παλέψουν και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα» επισήμανε ο Γιάννης Αλεξούλης.

Αγωνιστικά η συμμετοχή των Κανάκη, Γούτου και Παΐτέρη κρίνεται αμφίβολη και θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή. Οι υπόλοιποι παίκτες που πλαισιώνουν την αποστολή είναι οι Μπαταβάνης, Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Ντακούλας, Κορλός, Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης, Καρβούνης, Ιωαννίδης, Κόκκας, Αλεξόπουλος, Ραμάι, Σελήνης, Παραφέστας, Καφούσιας, Κόκκινος, Μπαλογιάννης, Τριτάρης και Μεζίνι.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Οι βαθμοί στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι απαραίτητοι για την επίτευξη του φετινού στόχου της ομάδας όπως επισήμανε ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς και κατά συνέπεια ο Οικονόμος Τσαριτσάνης θέλει σήμερα να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στη Φιλιππιάδα. «Παίζουμε μέσα σε μία δυνατή έδρα, απέναντι σε μία παραδοσιακή ομάδα της κατηγορίας η οποία αφενός δύσκολα δέχεται γκολ και αφετέρου όταν πετυχαίνει τέρμα ξέρει πώς να το διαφυλάξει» επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων» και πρόσθεσε:

«Εμείς πιστεύω έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε αρκεί να παίξουμε όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια. Ευελπιστούμε να επιστρέψουμε έχοντας πετύχει το στόχο μας».

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι Ντάλλας, Βούζας, Παπαδήμος, Σακοράφας, Καραβασίλης, ενώ οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Τάσος Μπεριτζάς θα είναι Νάνος, Μάνικος, Γούπος, Νούσιας, Πρίφτης, Σιάτρας, Κορομηλάς, Μαχαίρας, Καψιώχας, Μπαλής, Τσάτσος, Καμπέρης, Καραγκούνης, Καραγιάννης, Σενκάι, Γκαμπέτας, Κωστόπουλος, Δημητρέλης, Μαστροδήμος Παπαγεωργίου, Τόλιος και Αγρόδημος.

Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Η αναστροφή του κλίματος είναι το βασικό ζητούμενο στον Τυρνάβο που μέχρι τώρα έχει πέσει θύμα ατυχών αποτελεσμάτων και σίγουρα η θέση στην οποία βρίσκεται δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας. Έτσι σήμερα στη Νεοκαισάρεια οι «κυανέρυθροι» θέλουν τη νίκη στην προσπάθειά τους να καλύψουν ένα μέρος από το χαμένο έδαφος.

«Είναι ένα δύσκολο ματς αλλά αν παίξουμε όπως πρέπει μπορούμε να κερδίσουμε. Πιστεύω στην ομάδα και στις δυνατότητες των παικτών μου. Πράγματι μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε ο τεχνικός Μίλτος Ζιάκας αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση.

Αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα κι έτσι στην αποστολή κλήθηκαν όλοι οι παίκτες ήτοι Σβερκούλης, Νούσιος, Παπαγιάννης, Κούτσικος, Αϊβάζης, Καρλιάμπας, Μπαρούτας, Κρίτσας, Λούγκος, Μπαξεβάνος, Τσιρλίδης, Παπαχρήστος, Τασιούλης, Κόκκορας, Λίταινας, Χρηστίδης, Καρατάσιος, Μανιώτης, Νασιάκος, Τσιάγκος, Τζήνας, Γελαλής και Μητσογιάννης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΕ Φαρκαδόνας- Αχέρων Καναλακίου

Δωτιέας Αγιάς- Πιερικός

Θεσπρωτός-Νίκη Βόλου

Ρήγας Φεραίος - Αιγινιακός

ΑΕ Καραϊσκάκης- Πύρασος

Νεοκαισάρεια- Τύρναβος

Φιλιππιάδα- Οικονόμος

Πύδνα Κίτρους- Οπούντιος

Ρεπό: Φωκικός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕ Καραϊσκάκης* 18-8        25

-------------------------------------------

Αιγινιακός*     16-4    23

Πύδνα Κίτρους*         16 -6   22

Θεσπρωτός   13-9    21

Πύρασος*       11 -10 18

Φιλιππιάδα*   6-4      17

Ρήγας Φεραίος*         10-8    16

Οικονόμος*    12-18  14

Πιερικός*        12-6    13

-------------------------------------------

Νίκη Βόλου    1 -8     12

Δωτιέας Αγιάς*          10-14  12

ΑΕ Φαρκαδόνας        14-16  12

Νεοκαισάρεια*           11-19  11

Αχέρων Καναλακίου 5-10    10

Τύρναβος*      7-9      9

Οπούντιος Μαρτίνου*            5-15    4

Φωκικός         7-20    4

* Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League και -2 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. ΕΠΟ

* Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League

* Με αστερίσκο οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass