ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Μια γροθιά ο Ερμής Αγιάς

*Εκπροσωπεί επάξια τον νομό Λάρισας στη Γ΄Εθνική

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 10:17

 

Μια γροθιά, μια οικογένεια. Ο Ερμής Αγιάς είναι ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και εκπροσωπεί επάξια το νομό Λάρισας στη Γ΄Εθνική κατηγορία του μπάσκετ.

Μάλιστα έως τώρα τα πηγαίνει περίφημα, αφού προελαύνει αήττητος, δείχνοντας ότι τα εμπόδια δεν μπορούν να τον πτοήσουν.

Με μεράκι, δουλειά και πολλές θυσίες οι άνθρωποι του Ερμή δείχνουν ικανοί να καταξιωθούν στον εθνικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ και να μην αποτελέσουν απλά και μόνο μία… αναλαμπή. Μάλιστα δεν δίστασαν να το πουν κιόλας ότι δεν θέλουν να διαγράψουν μία εντυπωσιακή πορεία και στη συνέχεια να σβήσουν ωσάν διάττοντας αστέρας. Την προσπάθειά τους αυτή παρουσίασαν χθες στο ξενοδοχείο "Διόνυσος" της Λάρισας, μαζί με το φετινό έμψυχο δυναμικό, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους χορηγούς, τις εταιρίες που στηρίζουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, σε πολύ δύσκολες οικονομικά συγκυρίες για τον τόπο αλλά και για τη χώρα μας.

-Για επτά συνεχή χρόνια, είτε ως απλό μέλος, είτε ως πρόεδρος του Ερμή ο κ. Θεόδωρος Ριζούλης δαπάνησε χρόνο και χρήμα για να δει την αγαπημένη του ομάδα από την Α2 ΕΣΚΑΘ να σκαρφαλώνει στη Γ’ Εθνική και να δείχνει ότι είναι ικανή να σταθεροποιηθεί εκεί.

Στην τοποθέτησή του μοίρασε πολλά «ευχαριστώ», στους φιλάθλους που στηρίζουν κάθε Κυριακή την ομάδα, στο Δήμο Αγιάς που είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα που διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την προσπάθεια, κατακτώντας θετικά αποτελέσματα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που ζούμε είναι εκεί κοντά για να βοηθήσουν τον σύλλογο.

Επισήμανε μάλιστα ότι εκτός από την πρώτη ομάδα, υπάρχουν τμήματα υποδομής, εκεί που ο Βλαδίμηρος Μαϊστρένκο θέλει να μυήσει τα μυστικά του μπάσκετ τα παιδιά όλης της περιοχής του Δήμου Αγιάς.

-Στη συνέχεια ο τεχνικός ηγέτης της αγιώτικης ομάδας Γρηγόρης Γιασάρης, που βρίσκεται στον πάγκο για 2η συνεχόμενη χρόνια, δήλωσε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του, επισημαίνοντας ότι η ομάδα καλείται να κάνει σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων της. Δήλωσε ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες του δίνουν το 100% των δυνατοτήτων και επισήμανε ότι στόχος είναι να καταξιωθεί ο Ερμής και να μπορέσει να φέρει πολλά παιδιά στα τμήματα υποδομής του.

Ανέλαβε την αποκλειστική ευθύνη για τον μηδενισμό της ομάδας τονίζοντας όμως ότι εμπιστεύεται τη δικαιοσύνη και πιστεύει στον Θεό, πιστεύοντας ότι αυτοί οι δυο βαθμοί που χάθηκαν στα χαρτιά η ομάδα θα τους πάρει πίσω όταν πρέπει.

Ευχαρίστησε δε τη διοίκηση για την απόλυτη στήριξη που υπήρξε από την πλευρά της, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

-Εκπροσωπώντας τους καλαθοσφαιριστές μίλησε ο Παναγιώτης Δαουλάρης που κι αυτός είναι για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Αγιά, τονίζοντας ότι γίνεται στην ομάδα σωστή δουλειά και άπαντες προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μιλώντας για τους στόχους τόνισε ότι θέλουν να ολοκληρώσουν φέτος το πρωτάθλημα αήττητοι και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούν για το καλύτερο.

-Στο πάνελ ήταν και ο ακούραστος εργάτης-υπεύθυνος επικοινωνίας Ευριπίδης Νικολακούλης, ο οποίος έκανε γνωστή και τη λειτουργία της ιστοσελίδας του συλλόγου(ermisagias.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass