ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Παραιτήθηκε ο Κ. Σερίφης από τους Τιτάνες Παλαμά

* Έκτακτο δ.σ. χθες για νέο προπονητή

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 9:48

 

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην ομάδα μπάσκετ των Τιτάνων Παλαμά, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Σερίφη.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Καστοριά για την 9η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας, που έφερε πλέον τους Παλαμιώτες στην τελευταία θέση του Βορείου Ομίλου.

Οι Τιτάνες δεν έκαναν το ξεκίνημα που θα επιθυμούσαν τη φετινή -δεύτερη- σεζόν στη Β’ Εθνική έχοντας μέχρι τώρα μία νίκη και οκτώ ήττες σε εννέα ματς, αγνοώντας το ροζ φύλλο αγώνα από την 3η αγωνιστική και το ματς με το Άργος Ορεστικό.

Πλέον αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στη διαδοχή στον πάγκο των Τιτάνων, ενώ να αναφέρουμε πως στο προπονητικό τιμ είχε ενισχυθεί πρόσφατα από τον προπονητή Βασίλη Κρομμύδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι Τιτάνες Παλαμά ανακοινώνουν την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Σερίφη. Ο κ. Σερίφης συναντήθηκε με μέλη του Δ.Σ. μετά την ήττα από την Καστοριά και υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε δεκτή. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Χθες το βράδυ να σημειώσουμε ότι έγινε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στους Τιτάνες και ίσως σήμερα να ανακοινωθεί το όνομα του νέου προπονητή.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass