Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ:

Αυτή την ομάδα θέλω να βλέπω εκτός έδρας

* Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 10:28

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό απέσπασε προχθές το απόγευμα στη Φιλιππιάδα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος αναδείχθηκε με τον τοπικό Εθνικό ισόπαλος 0-0, σε ένα παιχνίδι δυνατό και μέσα σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Οι «Πράσινοι» μετά την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στο «Γιώργος Μητσιμπόνας» κόντρα στον πρωτοπόρο Καραϊσκάκη και αυτή τη φορά στο πρώτο ημίχρονο έκαναν αισθητή την παρουσία τους, δείχνοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων που έχουν.

Ευχαριστημένος έμεινε και ο προπονητής της ομάδας Τάσος Μπεριτζάς, ο οποίος με δηλώσεις του επισήμανε τα εξής: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για το πάθος και την προσπάθεια που κατέβαλαν, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και σε μια δυνατή έδρα.

Πρέπει να συνεχίσουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια με τέτοια αποφασιστικότητα και δύναμη, όπως εξίσου καλά θέλουμε να έχουμε την ανάλογη δύναμη και στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ακόμη και τη νίκη, αν δεν μας ακυρωνόταν το καθαρό κατά την άποψή μας γκολ που πέτυχε ο Καραγκούνης.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι εξίσου δύσκολο και σε μια έδρα δυνατή στο Μαρτίνο, που ανεξάρτητα τη βαθμολογική του θέση έχει μια αξιόλογη ομάδα.

Και θα προσπαθήσουμε όπως άλλωστε και σε όλα τα παιχνίδια, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Εάν συνεχίσουμε έτσι και βελτιωθούμε περαιτέρω, τότε τα πράγματα θα τα βλέπουμε ακόμη πιο αισιόδοξα. Μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Έτσι κι αλλιώς το πρωτάθλημα είναι ένας «γολγοθάς» και η παραμονή για όλες τις ομάδες, θα παιχθεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Εμείς πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και από εκτός έδρας αγώνες, για να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής, γιατί μόνο από την έδρα δεν θα μπορέσουμε να μείνουμε στην κατηγορία.

Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, σε κάθε παιχνίδι όπου και αν παίζουμε».

Ο ΓΚΑΔΡΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ… ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ

Ο Οικονόμος έπαιξε στη Φιλιππιάδα, όμως την… τιμητική του είχε ο συνεργάτης του Τάσου Μπεριτζά, ο Θανάσης Γκαδρής που όπως φαίνεται παντού έχει φίλους.

Δυόμισι χρόνια γυμναστής στη Φιλιππιάδα και τρία στην Άρτα, ο Γκαδρής με τον άριστο χαρακτήρα του πρόσφερε αλλά και κέρδισε την εκτίμηση μαθητών του, που έσπευσαν να τον συναντήσουν μετά από χρόνια.

Και ο Μπεριτζάς μετά το θετικό αποτέλεσμα θέλησε να του κάνει ένα μικρό δώρο, στέλνοντάς το στη συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών, όπου ο Θανάσης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσοι τον βοήθησαν και τον στήριξαν στα 5,5 υπέροχα χρόνια που πέρασε στην περιοχή.