ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΖΙΑΚΑΣ:

Μας «έκλεψαν» τη νίκη

* Δεν χρειάζεται πανικός * Είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε στη συνέχεια αυτό που αξίζουμε

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 10:39

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

«Κολλημένοι» με την ισοπαλία είναι οι παίκτες του Τυρνάβου 2005, καθώς και προχθές το απόγευμα στη Νεοκαισάρεια έφτασαν κοντά στη νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν και πήραν από τον τοπικό Αχιλλέα έναν μόνο βαθμό.

Το τελικό 1-1 σίγουρα δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της τυρναβίτικης ομάδας, που όμως διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 80΄σε ανατροπή του Τασιούλη και επίσης για ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 89΄, καθώς υποστηρίζουν ότι πέρασε η μπάλα τη γραμμή του τέρματος.

Παρά τις πολλές ισοπαλίες -επτά συνολικά- στον Τύρναβο δεν απογοητεύονται και αυτός που κρατά… γερά είναι ο τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας, ο οποίος συνεχίζει με τους συνεργάτες του την σκληρή δουλειά και είναι αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε χθεσινές του δηλώσεις που έκανε στην «Ε», ο τεχνικός ηγέτης των «κυανέρυθρων», επισήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «Έχω επανειλημμένα τονίσει ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας, δεν μας ευχαριστεί και αν λέγαμε το αντίθετο, θα ήμασταν παράλογοι. Από το καλοκαίρι που έγινε ο σχεδιασμός της ομάδας, τρέξαμε ένα πρότζεκτ όπου γνωρίζαμε ότι τα σκαμπανεβάσματα θα ήταν αναμενόμενα. Και επειδή δεν μου αρέσει να μεταθέτω ευθύνες, θέλω να πω ξεκάθαρα, ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους νεαρούς παίκτες και τους έχω εμπιστοσύνη. Για την εικόνα του Τυρνάβου, την ευθύνη έχω αποκλειστικά εγώ και είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε στην συνέχεια αυτό που αξίζουμε. Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα, την ιστορία που έχει στο ποδόσφαιρο, αλλά γνώρισα στο μικρό αυτό διάστημα που εργάζομαι και τους ανθρώπους της διοίκησης, που έχουν ένα μεγάλο προτέρημα. Να κάνουν υπομονή. Όταν δουλεύεις, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Και επίσης με την τύχη δεν μπορείς να τα βάλεις, χωρίς με αυτό να σημαίνει ότι δεν φταίμε και εμείς. Δεν χρειάζεται όμως και πανικός. Στον αγώνα της περασμένης Κυριακής που παίξαμε με μια καλή ομάδα η οποία προερχόταν από δυο νικηφόρα αποτελέσματα, θεωρώ ότι μας «έκλεψαν» τη νίκη.

Δεν μας δόθηκε πέναλτι και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ. Και να διαμαρτυρηθούμε, δεν κερδίζουμε τίποτα.

Κοιτάμε μπροστά και πιστεύω ότι έχουμε τα χρονικά περιθώρια, για να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση.

Την Κυριακή θα υποδεχθούμε μια ομάδα καλογυμνασμένη, με υψηλό μπάτζετ και φιλοδοξίες, όπως είναι η Πύδνα Κίτρους.

Θα προετοιμασθούμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, για να παρουσιασθούμε πανέτοιμοι από κάθε άποψη.

Όλα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και επειδή πιστεύω πάρα πολύ σε αυτά τα παιδιά, κάποια στιγμή δικαιούνται και αυτοί να χαμογελάσουν…»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass