ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Πρωταθλήτριες οι νεάνιδες της ΕΑΛ

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2015 0:29

 

Την πρώτη θέση του πρωταθλήματος νεανίδων Κεντρικής Ελλάδας κατέκτησαν οι αθλήτριες της ΕΑΛ, επικρατώντας με 3-0 σετ της ομάδας της Γ.Σ. Ένωση Ελασσόνας σετ (25-16, 25-18, 25-22) στον τελικό που έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Τυρνάβου, κατακτώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Οι νεάνιδες της ΕΑΛ προκρίθηκαν έτσι στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τέλος Φεβρουαρίου, σε πόλη που θα καθοριστεί από την ΕΟΠΕ.

ΕΑΛ (Πέτρος Πνάκας – Σωκράτης Παπαστεργίου): Κοντονάσιου Δέσποινα, Τάση Βασιλική, Δούρου Εβελίνα, Σταυροθεοδώρου Έυα, Παπακώστα Βασιλική, Γεροκώστα Ζωή, Εξάρχου Ειρήνη, Μανδραβέλη Μαρία, Παπαθανασίου Εβελίνα, Ζιάγγα Μαρία, Γίτση Εβίτα, Αλβίζου Αποστολία, Νταναβάρα Λυδία

*Απούσα από τον τελικό η Βασιλική Διάλλα, η οποία υποβλήθηκε πριν ένα μήνα σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και την οποία οι συναθλήτριές της, οι προπονητές και η διοίκηση εύχονται γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΕΑΛ – ιδρύθηκε το 1986 – και είναι η μοναδική ομάδα της περιφέρειας που έχει συμμετάσχει 13 χρονιές στην Α1 Εθνική Κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ (πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συνομοσπονδίας, προκρινόμενη στους “16” της Ευρώπης).

Κάθε χρόνο, παίρνει μέρος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΟΠΕ και πέτυχε σημαντικές διακρίσεις, κατακτώντας Πανελλήνια 20 μετάλλια! Αναλυτικά:

Τμήμα Κορασίδων: Κατέκτησε 6 χρυσά μετάλλια και 3 αργυρά.

Τμήμα Νεανίδων: Κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια, 4 αργυρά και 3 χάλκινα.

Με τις επιτυχίες αυτές των τμημάτων υποδομής της ΕΑΛ επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά η επί χρόνια φιλοσοφία του συλλόγου που αφορά στην προώθηση ταλαντούχων αθλητριών στη γυναικεία ομάδα. Από τα τμήματα υποδομής της ΕΑΛ έχουν ανιχνευτεί, αξιοποιηθεί και προωθηθεί αρκετά ταλέντα με αξιόλογη σταδιοδρομία σε ομάδες όλης της Ελλάδας και με πολλές συμμετοχές στα εθνικά συγκροτήματα Κορασίδων, Νεανίδων και Γυναικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass