Προγράμματα κατάρτισης στο ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 11:35

 

 

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει προγράμματα εκπαίδευσης με τίτλους:

-«Μεθοδολογία συγγραφής επιστημονικών εργασιών»:

Η διάρκειά του είναι ένας μήνας, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, Νοέμβριο (1η περίοδος), Μάρτιο (2η περίοδος) και Μάιο (3η περίοδος), και όλα τα μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με τις τεχνικές και τα μεθοδολογικά εργαλεία που διέπουν την αποτελεσματική συγγραφή και ολοκλήρωση εργασιών ακαδημαϊκού επιπέδου.

Αιτήσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 26/02/2015

-«Ψυχογλωσσική υποστήριξη ατόμων με ειδικές ανάγκες»:

Διάρκεια 4 μήνες. Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση κάθε Μάρτιο. Πρόκειται για εξ αποστάσεως εκπαίδευση - ασύγχρονη τηλεκπαίδευση (με δυνατότητα εγγραφής μετά την ημερομηνία έναρξης και οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέχρι την λήξη του προγράμματος). Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε υποψήφιους διδάκτορες ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή/και αλλοδαπής και γενικά σε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εξοικειωθεί με θέματα υποστήριξης ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Αιτήσεις συμμετοχής έως και Παρασκευή 19/02/2016

Για τα προγράμματα μπορούν να γίνονται αιτήσεις καθ' όλη την περίοδο διάρκειάς τους καθώς διεξάγονται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και οποιαδήποτε στιγμή κάποιος εγγραφεί μπορεί να διαβάζει και όλα τα προηγούμενα μαθήματα που θα βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα μέχρι το τέλος των προγραμμάτων, τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο αντίστοιχα.

Επιστημονική υπεύθυνη των Προγραμμάτων είναι η Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κ. Γεωργία Ανδρέου, η οποία έχει και τη συνολική ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κατάθεση αιτήσεων - Γραμματεία Κ.Ε.Κ. Π.Θ.: Γιαννιτσών & Λαχανά, Παλαιά, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, 38334 – Βόλος, Τηλ: 2421006367, fax: 2421006487, e-mail: kek@uth.gr και στην ιστοσελίδα www.kek.uth.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass