ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ Β' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΩΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Μαθηματικός διαγωνισμός «Καγκουρό»

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 13:24

 

ΤαΕκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου, θα αποτελέσουν και φέτος Κέντρο Εξέτασης στον μαθηματικό διαγωνισμό “Καγκουρό”, το Σάββατο 19 Μαρτίου τις ώρες9:00-10:30πμ. Θα υπάρχουν έξι διαφορετικά επίπεδα θεμάτων ανάλογα με την τάξη του κάθε μαθητή, δείγμα των οποίων υπάρχει στο ειδικό ιστολόγιο του σχολείου στη διεύθυνση http://kangaroomnraptou.blogspot.gr/.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές από Β' Δημοτικού έως Γ' Λυκείου με την καταβολή ανταποδοτικής συνδρομής 12 ευρώ. Το ποσό αυτό καλύπτει τα έξοδα του διαγωνισμού, τα δώρα που παίρνουν όλοι οι συμμετέχοντες (των οποίων η αξία είναι μεγαλύτερη από τη συνδρομή) και τα βραβεία των μαθητών που θα διακριθούν.

Όλοι όσοι καταβάλουν τη συνδρομή λαβαίνουν με το πέρας του διαγωνισμού βεβαίωση συμμετοχής, ένα τετράχρωμο βιβλίο 112 σελίδων που περιέχει τα θέματα όλων των επιπέδων, τις λύσεις τους, μαθηματικά άρθρα-ασκήσεις για κάθε τάξη, γρίφους και άλλα συναφή, καθώς και άλλα δώρα με ιδιαίτερο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Όσοι διακριθούν - 1 στους 6 πανελλαδικώς – θα λάβουν επιπλέον ένα αριστείο κι άλλα συμβολικά βραβεία.

Καλούνται όλοι οι μαθητές του νομού που επιθυμούν να διαγωνιστούν, να επικοινωνήσουν μέχρι τις 9 Μαρτίου είτε τηλεφωνικά στο 2410-626444 (8:00-1:45μμ) (υπεύθυνος εξέτασης: Α. Συνεφακόπουλος) είτε με email στη διεύθυνση kangarooraptou@gmail.com. Εναλλακτικά, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους διαδικτυακά στη σελίδα https://goo.gl/ub4bI4

Ο κύριος σκοπός του διαγωνισμού, ο οποίος στην πατρίδα μας διεξάγεται από το 2007, είναι να εισαγάγει τους συμμετέχοντες σε μαθηματικές προκλήσεις με ευχάριστο τρόπο, εμπνέοντας το ενδιαφέρον τους για τα μαθηματικά και ενισχύοντας την προσπάθειά τους για περαιτέρω πρόοδο. Αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές, χωρίς διακρίσεις και ανεξάρτητα από την επίδοσή τους στα μαθηματικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass