Η εκπαιδευτική καινοτομία στο ..μικροσκόπιο

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 20:06 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Οκτ 2016 21:36

Με έξι συνεδρίες, όπου αναπτύχθηκαν θέματα καινοτόμων δράσεων στην εκπαίδευση, εκπαιδευτικής ρομποτικής και τεχνολογίας, καινοτόμων διδακτικών πρακτικών και μεθόδων, κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης κ.α. ξεκίνησε σε αίθουσες του ΤΕΙ Λάρισας, το 2ο πανελλήνιο συνέδριο, με θέμα την «Προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας».

Το συνέδριο οργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ), το Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων, σε χώρους των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Συμμετέχουν εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, τόσο παρακολουθώντας το πλούσιο πρόγραμμα εισηγήσεων όσων και τα εργαστήρια.
Μεταξύ των εισηγητών είναι διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, από το εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Αμερική), και από την Ελλάδα, ενώ προβλέπεται να παρουσιαστούν συνολικά 401 εργασίες (273 εισηγήσεις, 20 βίντεο εισηγήσεις, 45 e-posters και 43βιωματικά εργαστήρια).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass