ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Βιωματικό σεμινάριο ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2016 14:53

H Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο ανάπτυξης επιχειρηματικής ιδέας, με τη μέθοδο «LEGO SeriousPlay» στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος. Κατά τη διάρκειά του θα διεξαχθούν ομαδικά βιωματικά εργαστήρια, καθώς και ομαδικές συζητήσεις –συνεντεύξεις.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διάδοση της μεθοδολογίας, που έχει αναπτυχθεί από τους εταίρους του προγράμματος, καθώς και η ενσωμάτωση των απόψεων των διαφόρων συντελεστών σχετικά με τα απαραίτητα εφόδια (γνώσεις, δεξιότητες και συμπεριφορές) που πρέπει να αναπτυχθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών των ΑΕΙ και τα οποία θα παρακινήσουν τους φοιτητές να στραφούν σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, εκπροσώπους επιμελητηρίων και ομοσπονδιών, εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας (πλην Πανεπιστημίου Θεσσαλίας), εκπροσώπους δημόσιας διοίκησης, και εκπροσώπους δομών υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων.

Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 14.00, στην αίθουσα Α3 (ισόγειο) του τμήματος Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος (έναντι ΚΤΕΛ).

Δηλώσεις συμμέτοχης θα υποβάλλονται έως τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass