Σε εξέλιξη διαγωνισμοί φυσικής

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 19:04

Σε μία περίοδο έντονης κρίσης, όπου οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών όπως προκύπτουν από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA (διεθνές πρόγραμμα για την αξιολόγηση των μαθητών που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΟΟΣΑ), είναι χαμηλές, η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ) συνεχίζει το έργο της για την προώθηση και τον εκσυγχρονισμό της Φυσικής Επιστήμης, εντός και εκτός των σχολικών αιθουσών.

Στην κατεύθυνση αυτή βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του 5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού 2017 για μαθητές Γυμνασίου και του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Φυσικής 2017 για μαθητές Γενικού Λυκείου. Ο διαγωνισμός αφορά σε όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας , δημόσια και ιδιωτικά και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
Στο μεταξύ την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, ξεκινά η πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής για μαθητές Ε και ΣΤ δημοτικού, η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Απριλίου, με το τελικό στάδιο των εξετάσεων που θα δώσουν οι μαθητές.
*PISA διεθνές πρόγραμμα για την αξιολόγηση των μαθητών που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του ΟΟΣΑ με κύριο στόχο να αξιολογηθεί το εύρος γνώσεων και οι δεξιότητες των μαθητών που βρίσκονται στο τέλος της υποχρεωτικής τους εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass