ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ

Γονείς απειλούν εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 11:45

Τις απειλές που δέχονται εκπαιδευτικοί, από γονείς, σε σχολεία που λειτουργούν τμήματα εκπαίδευσης προσφύγων, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών και αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τις τελευταίες ημέρες σε κάποιες περιοχές (Πέραμα, Περιστέρι, Θεσσαλονίκη) και σε ορισμένα σχολεία, που εμπλέκονται με την υποδοχή προσφυγόπουλων, παρατηρούνται διαφόρων ειδών απειλές και επιθέσεις από δήθεν «αγανακτισμένους γονείς», ενάντια σε εκπαιδευτικούς.

Μας προβληματίζουν αυτά τα περιστατικά. Δεν τα θεωρούμε μεμονωμένα ούτε θεωρούμε ότι προέρχονται από απλούς γονείς, που πραγματικά ανησυχούν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τους. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία των γονιών, μέσα από τους συλλόγους και τις ενώσεις, βρέθηκε στο πλευρό των εκπαιδευτικών, από κοινού με τα εργατικά συνδικάτα και τις λαϊκές επιτροπές υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα στα σχολεία.

Τα περιστατικά αυτά αποτελούν μία ακόμα «επιχείρηση» παρεμπόδισης της ένταξης των προσφυγόπουλων στα σχολεία, όπως στο Ικόνιο και αλλού. Αφού δεν πέρασε η κατά μέτωπο επίθεση με πρωτεργάτες τους υπόδικους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, αφού βρήκαν μπροστά τους τείχος, αφού τα προσφυγόπουλα ξεκίνησαν τα μαθήματά τους, επιχειρούν τώρα να συνεχίσουν με άλλον τρόπο να ρίχνουν το δηλητήριό τους και να τρομοκρατούν. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass