ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ 25-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

«Ανοικτές Θύρες» στα Εργαστηριακά Κέντρα των ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 16 Απρ 2017 20:49

«Ανοικτές Θύρες» στα Εργαστηριακά Κέντρα των Επαγγελματικών Λυκείων της Λάρισας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας, σε συνεργασία και με τα τρία εργαστηριακά Κέντρα της Λάρισας, από τις 25-28 Απριλίου 2017.

Στο πλαίσιο αυτών θα δοθεί η ευκαιρία στις μαθήτριες και μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου να γνωρίσουν το περιβάλλον εργασίας, το αντικείμενο σπουδών και τη μορφή των εργαστηριακών ασκήσεων σε κάθε τομέα και ειδικότητα των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ώστε να αποφασίσουν συνειδητά για την επιλογή σπουδών τους.

Επίσης οργανώνεται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας διά των υπευθύνων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΕ.ΣΥ.Π. Λάρισας ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση για γονείς και μαθητές, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο, την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 19:00.

Η ενημέρωση θα εστιάσει στη δομή και λειτουργία των ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑΛ, στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και γενικά στις επιλογές των αποφοίτων, στους τομείς και τις ειδικότητες που διαθέτουν τα ΕΠΑΛ της περιοχής μας και στον νέο θεσμό της μαθητείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass