ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ

Στις 13 Ιουνίου τα αποτελέσματα στα Γυμνάσια

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2017 15:30

Τη μεταφορά της ημερομηνίας έκδοσης των αποτελεσμάτων στα Γυμνάσια, από τις 12 στις 13 Ιουνίου    ζητάει η ΕΛΜΕ Λάρισας. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η ΕΛΜΕ ν. Λάρισας «καταγγέλλει για άλλη μια φορά την προχειρότητα των αποφάσεων και την έλλειψη ορθού προγραμματισμού από τους υπεύθυνους του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με το έγγραφο Φ1/77756/Δ2/11-5-2017 που στάλθηκε από το Υπουργείο Παιδείας με θέμα «Προγραμματισμός εξετάσεων των Γυμνασίων για το σχολικό έτος 2016-2017» η καταληκτική ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του Γυμνασίου ορίζεται η Δευτέρα 12 Ιουνίου.

Η ημέρα αυτή είναι ημέρα που διεξάγονται πανελλαδικές εξετάσεις στα Γενικά Λύκεια, γεγονός που δυσχεραίνει ή καθιστά αδύνατη την έκδοση των αποτελεσμάτων, εφόσον πολλοί εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων εμπλέκονται παράλληλα στη διαδικασία διεξαγωγής των πανελλαδικών.

 Ζητάμε τη μεταφορά της ημερομηνίας έκδοσης των αποτελεσμάτων στα Γυμνάσια την Τρίτη 13 Ιουνίου, εφόσον πρόκειται για ημερομηνία που δεν επηρεάζει την ομαλή ροή της όλης διαδικασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass