ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Αισθητικές παρεμβάσεις από γονείς

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 16:40

Γονείς μαθητών τόσο του νηπιαγωγείου όσο και του δημοτικού σχολείου Πυργετού, έχουν παρουσιάσει αξιόλογη δράση, με παρεμβάσεις τους στο σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους.

Στηρίζοντας με σεβασμό το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων και νηπιαγωγών, αποφάσισαν από την πλευρά τους να διαμορφώσουν ένα όμορφο περιβάλλον στον χώρο όπου αυτό διενεργείται.

Έτσι, μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πυργετού, του Δήμου Τεμπών, προχώρησαν σε  δεντροφύτευση στο προαύλιο του σχολείου.

Επίσης αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μεγάλο έργο διαμόρφωσης του σχολικού κτιρίου, εικαστικών παρεμβάσεων με ζωγραφικά έργα, δια χειρός γονιών και παιδιών.

Ειδικότερα, γονείς και παιδιά ζωγραφίζουν τους τοίχους της καινούριας παιδικής χαράς ( Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών), που κατασκεύασε

ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Πυργετού .

Στις εργασίες συμμετέχουν και οι δασκάλες, κυρίες Χαρούλα Σαράφη και Μαρία Παναγιωτοπούλου, βάζοντας κι εκείνες τη δική τους πινελιά.

Παράλληλα ο Σύλλογος οργανώνει διάφορες ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκαιρα θέματα, που κυρίως αφορούν στις σχέσεις γονέων -παιδιών.

Μεταξύ αυτών, πρόσφατα κλήθηκε και μίλησε στους γονείς, σε συνεργασία με το Κέντρο «Εντελέχεια», η ψυχολόγος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Μίνα Ερκετζίκη με θέμα «Κίνητρα και σχολική επίδοση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass