ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου Ε.ΕΠΑ.Γ. – Ε.ΕΠΑ.Λ

Ανέβασαν τον «μπακαλόγατο»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 17:08

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του «Χατζηγιάννειου» Πνευματικού Κέντρου Λάρισας και στο πλαίσιο της εβδομάδας «Μαθητικού Θεάτρου», για ένατη συνεχή χρονιά, οι μαθητές του 1ου Ε.ΕΠΑ.Γ. – Ε.ΕΠΑ.Λ.  Λάρισας παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Ο Μπακαλόγατος» (Της Κακομοίρας).

Οι μαθητές ενσάρκωσαν ρόλους και εξέφρασαν με σαρκασμό τη νοοτροπία του φτωχού και παμπόνηρου Ελληνα που ονειρεύεται μεγαλεία και σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να τα φτάσει και τελικά πέφτει θύμα της αφέλειάς του.

Οι μαθητές ηθοποιοί με τις ατάκες τους και την πετυχημένη ενσάρκωση των ρόλων τους εντυπωσίασαν το κοινό  και ακούστηκαν μόνο κολακευτικά σχόλια.  Η Διευθύντρια του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με ανακοίνωσή τους «ευχαριστούν και συγχαίρουν όσους τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των μαθητών.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουν τους μαθητές που συμμετείχαν, τους υπεύθυνους καθηγητές: Φράγγου Νικολέτα, Γκόβαρη Χρήστο, Χαρίτο Χαράλαμπο, Χαρακοπούλου Αγάπη και όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass