ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2017 18:08

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων που υλοποίησε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΕΕΕΕ), για 18 εργαζόμενους του Δήμου με στόχο την εξοικείωσή τους με τις βασικές αρχές, τους σκοπούς και τη μεθοδολογία της Διά Βίου Μάθησης.

Η δράση εντάσσεται στο καινοτόμο πρόγραμμα του Δήμου «Πόλη που μαθαίνει» για το οποίο η UNESCO, περιέλαβε τη Λάρισα στις 16 πόλεις παγκοσμίως, που απονέμεται το βραβείο 2017 του παγκόσμιου Δικτύου των ‘Learning Cities’ για την εξαιρετική πρόοδο στην προώθηση της εκπαίδευσης και της Διά Βίου Μάθησης στις τοπικές κοινωνίες. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ήταν 124 ώρες και ο χώρος υλοποίησης ήταν το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στην οδό Αιόλου. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης, ώστε να μπορούν να διδάσκουν σε ανάλογα προγράμματα ενηλίκων. Συντονιστής του προγράμματος ήταν το μέλος της ΕΕΕΕ και πρώην περιφερειακός σύμβουλος των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας Αποστόλης Μπάρλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass