ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικών δηλώσεων

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 15:23

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε χθες ότι, λόγω του μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών δηλώσεων προτίμησης για εγγραφή στα ΕΠΑ.Λ., η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-epal θα παραμείνει ανοιχτή για υποβολή δηλώσεων προτίμησης καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, 24-25 Ιουνίου.

Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και λόγω προγραμματισμένης συντήρησης στον server, στον οποίο φιλοξενείται η πλατφόρμα e-epal, το ηλεκτρονικό σύστημα δήλωσης προτίμησης θα παραμείνει για κάποιες ώρες εκτός λειτουργίας. Αμέσως μετά τη λήξη της συντήρησης οι ενδιαφερόμενοι και Διευθυντές των σχολείων θα μπορούν να δουν την κατανομή και την επιλογή των μαθητών/-τριών μέσω της πλατφόρμας e-epal στην διεύθυνση https://e-epal.minedu.gov.gr/#/school. Συγκεκριμένα, οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. επιλέγουν το πεδίο «Δηλώσεις Μαθητών» ώστε να δουν τους μαθητές που έχουν επιλεχθεί για εγγραφή στο σχολείο τους. Οι μαθητές εισέρχονται με τους κωδικούς taxis, με τους οποίους αρχικά συνδέθηκαν για να υποβάλλουν τη δήλωση, επιλέγουν το πεδίο πάνω δεξιά «Υποβληθείσες Δηλώσεις» ώστε να δουν τα στοιχεία της δήλωσής τους και το σχολείο στο οποίο θα κάνουν την εγγραφή τους. * Για το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2410-670290.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass