ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ Β’ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μια αλλιώτικη «Ιφιγένεια εν Ταύροις»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 17:10

Το έργο «Ιφιγένεια εν Ταύροις» του Ευριπίδη παρουσίασαν πρόσφατα στο Β’ Αρχαίο Θέατρο σε μια συγκινητική παράσταση τα μέλη της θεατρικής ομάδας του 5ου Γυμνασίου Λάρισας.

Οι μαθητές μελέτησαν το έργο σε πολλαπλά επίπεδα: της λογοτεχνίας, της τέχνης, της σκηνογραφίας, της ενδυματολογίας, της μουσικής, της έρευνας πεδίου με επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους κ.ά. Στην παράσταση πήραν μέρος οι μαθητές: Μάνη Κωνσταντίνα, Παναγιωτόπουλος Χρήστος, Αργύρης Παναγιώτης, Ντούντα Ντανιέλα, Ανδριανόπουλος Αλέξανδρος, Τσιωτής Παναγιώτης, Αραμπατζής Γιώργος, Τριανταφύλλου Αγλαΐα, Ταμβάκη Θεοδώρα. Χορός: Αθαναηλίδη Μαριάννα, Βασιλείου Αλεξάνδρα, Γασπαρινάτου Ελευθερία, Γκαμζέλα Βασιλική, Δούκα Μάρω, Καρρά Αλκμήνη, Καποδίστρια Άννα, Κοσμάνου Ιωάννα, Λάζρι Κασσάνδρα, Μπακοδήμου Μαρίνα Ηλιάνα, Ντανίκα Πηνελόπη, Ντόμπρη Δήμητρα. Αφηγήτρια: Μπέζα Ελευθερία, Υποβολείς: Ευθυμίου Αναστασία, Βούλγαρη Ελευθερία. Τεχνική Υποστήριξη: Μαχούχας Μάριος, Παπαδόπουλος Βασίλης, Σακελλαρόπουλος Παναγιώτης. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Καρρά Αποστολία και Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα. Η παράσταση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Το θέατρο... πάει στο σχολείο».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, συγχαίροντας τα παιδιά για τη σημαντική αυτή προσπάθεια, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Απόστολος Σουρλαντζής, η περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Ελένη Αναστασοπούλου και η διευθύντρια του σχολείου κ. Ζωή Δεληζώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass