ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ

Παρουσιάζεται η δουλειά μαθητών του 1ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 19:48

Το 1ο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας διοργανώνει ημερίδα ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας η οποία περιλαμβάνει παρουσίαση των σχεδίων δράσης (Projects) και τελετή αποφοίτησης.


Η ημερίδα θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΔΕΥΑΛ ενώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τα εξής:
Στις 18:00: Έναρξη εκδήλωσης – χαιρετισμοί, παρουσίαση Σχεδίων Δράσης. Στις 18:20 Στερεομετρία: Από τα Πρίσματα στα Πλατωνικά Στερεά, υπεύθυνος καθηγητής: Βασίλης Παπαγεωργίου. Στις 18:35 Από την εξερεύνηση των αναμνήσεων στη δημιουργία της ιστορίας, υπεύθυνος καθηγητής: Τάσος Μάτος. Στις 19:50 Διερευνώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media), υπεύθυνος καθηγητής: Γιώργος Ραφτούλης.
Στις 19:05 Γυναίκες και τέχνη, υπεύθυνες καθηγήτριες: Βασιλική Γώγου, Ιωάννα Λειβαδίτου. Θα ακολουθήσει η τελετή αποφοίτησης. Στις 19:30 Το ημερολόγιο μιας εκπαιδευομένης του Α’ Επιπέδου. Στις 19:40 Απονομή Αξιολογήσεων Α’ Επιπέδου. Στις 20:00 Μια μικρή ιστορία... Από τον διευθυντή του σχολείου Μαργαρίτη Ντούμο. Στις 20:10 Το δικό μου ΣΔΕ αυτά τα 2 χρόνια - Σκέψεις, Εμπειρίες, Συναισθήματα των τελειόφοιτων εκπαιδευομένων. Στις 20:25 Απονομή απολυτηρίων στους αποφοίτους της σχολικής χρονιάς 2016-2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass