Το ΠΡΟΤΥΠΟ μεγαλώνει!

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2017 15:54

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ, από την ίδρυσή του, ειδικεύεται στην άρτια προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σύμμαχοι στην προσπάθεια αυτή αποτελούν το άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό, η έκδοση φροντιστηριακών συγγραμμάτων για την εμπέδωση της ύλης και η διεξαγωγή σεμιναρίων επαγγελματικού προσανατολισμού και τεστ ενδιαφερόντων.

Οι επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου αποτελούν επιβράβευση του έργου κι απόδειξη της ποιοτικής εκπαίδευσης, που προσφέρεται.

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ θεωρεί́ πολύ́ σημαντική́ τη διαδικασία της συνεχούς επανάληψης της διδαγμένης ύλης. Για τον λόγο αυτό́ οργανώνει συνεχή́ διαγωνίσματα επιλεγμένα από έμπειρους καθηγητές του φροντιστηρίου, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες που γνωρίζουν τόσο οι μαθητές, όσο κι οι γονείς – κηδεμόνες από την αρχή́ του έτους.

Βαθιά́ πεποίθηση των υπευθύνων και των καθηγητών του φροντιστηρίου ΠΡΟΤΥΠΟ αποτελεί́ το γεγονός ότι οι καθηγητές και οι γονείς είναι συνοδοιπόροι στον ίδιο δρόμο, στηρίζοντας τη δύσκολη προσπάθεια των παιδιών. Η συνεχής ενημέρωση κι η επικοινωνία με τους γονείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για μια επιτυχημένη πορεία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Το όραμα που μοιράζονται τόσο οι ιδρυτές όσο και οι εργαζόμενοι αυτού του φροντιστηριακού οργανισμού, είναι να αποτελέσουν κάτι ξεχωριστό για τα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας. Υπηρετώντας λοιπόν αυτή την αντίληψη εργάζονται ώστε να παρέχουν στους μαθητές τους την πιο οργανωμένη, σύγχρονη και έγκυρη εκπαίδευση, που θα τους οδηγήσει με ασφάλεια σε μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο μέλλον. Όμως, το όνειρό τους δεν σταματά εδώ, καθώς πεποίθησή τους είναι πως ένα φροντιστήριο δεν πρέπει να έχει μόνο εκπαιδευτικό ρόλο. Ως φορέας λοιπόν γενικότερης παιδείας και μόρφωσης, ευελπιστούν πως το φροντιστήριο Πρότυπο, μέσα από κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις που αναλαμβάνει καθώς και πρωτοβουλίες που αφορούν στη βοήθεια των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, σύντομα θα καταστεί ένα κύτταρο παιδείας, πολιτισμού, προόδου και αλληλεγγύης.

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ βρίσκεται ήδη σε τρία σημεία της Λάρισας και από τη νέα σχολική χρονιά η οικογένεια του φροντιστηρίου μεγαλώνει εγκαινιάζοντας ένα καινούριο διδακτήριο στην οδό Βόλου 4.

Κεντρικά εκπαιδευτήρια: Παπαναστασίου 56 &Παπακυριαζή γωνία, Τ: 2410-560902

Εκπαιδευτήρια Νέας Πολιτείας: Σικελιώτη 38, Τ: 2414000978

Εκπαιδευτήρια Νέαπολης: Καραολή Δημητρίου 2 & 1ης Μεραρχίας, Τ: 2414-000563

Εκπαιδευτήρια οδού Βόλου: Βόλου 4, Τ: 2410-560902

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Χ.| ΓΙΑΛΑΜΑΣ Κ. | ΔΗΜΟΥ Α. | ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Γ.| ΚΟΦΙΝΑΣ Σ.

ΚΡΕΜΑΣΤΑΣ Γ. | ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. | ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. | ΣΙΑΦΑΚΑΣ Γ. | ΤΑΜΠΟΣΗ Β.

www.protypolarisa.gr|info@protypolarisa.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass