ΕΩΣ ΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2017 15:26

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στις «Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. 1ης Περιόδου 2017» θα υποβάλλονται έως και τις 5 Σεπτεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής και ελέγχου των αιτήσεων αφού ληφθεί υπόψη ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα και Περιφέρεια.

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι απόφοιτοι ΙΕΚ, οι οποίοι διαθέτουν Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ). Συγκεκριμένα: Απόφοιτοι παλαιού τύπου ΙΕΚ του Ν. 2009/1992 όλων των ειδικοτήτων. Απόφοιτοι νέου τύπου ΙΕΚ του Ν. 4186/2013. Απόφοιτοι των τμημάτων «Στελεχών τουριστικών γραφείων» και «Στελεχών οργάνωσης ψυχαγωγίας», διετούς διάρκειας του ΟΤΕΚ, που είχαν ιδρυθεί βάσει του Β.Δ. 151/1971.

Εως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, όλοι οι παραπάνω απόφοιτοι Δημοσίων ΙΕΚ, ΙΕΚ άλλων Υπουργείων ή Οργανισμών ή ΝΠΔΔ και Ιδιωτικών ΙΕΚ, θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής (είναι διαθέσιμη μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσής της) και στη συνέχεια να αποστείλουν ταχυδρομικά στη Διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. την εκτυπωμένη αίτησή τους με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass