ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ενστάσεις και εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 16:22

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και η Διεύθυνση Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνουν την έναρξη υποβολής ενστάσεων επί των αποτελεσμάτων καθώς και την υποβολή νέων αιτήσεων εγγραφής βρεφών και νηπίων, ηλικίας από 8 μηνών έως την εγγραφή στην υποχρεωτική εκπαίδευση για το έτος 2017-2018, έως και την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρες 8:00 -13:00 στα γραφεία της Διεύθυνσης (Οικ .Εξ Οικονόμων 8 Α 3ος όροφος).

Υπενθυμίζεται ότι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για υποβολή νέων αιτήσεων είναι: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης – αυτεπάγγελτη αναζήτηση. Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας . Βεβαίωση εργασίας της μητέρας από τον εργοδότη (τεκμηριωμένη με ένσημα για ιδιωτικούς υπαλλήλους και με έναρξη εργασίας για τους ελεύθερους επαγγελματίες, με τελευταία ημερομηνία έναρξης εργασίας 20-5-2017).

Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας του πατέρα. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που θεωρείται απαραίτητο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 2410-680223 κ. Αννα Βακάλη και, 2410-680230 κ. Ευαγγελία Ψωφάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass