ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Εκδήλωση για τα «πρωτάκια»

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 23:30

Εκδήλωση αφιερωμένη στα «πρωτάκια», τα παιδιά που θα φοιτήσουν φέτος στην Α’ τάξη του δημοτικού σχολείου, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων.


Στην προσφώνησή του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Π. Γκουντελάκης , επισήμανε: «Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του συλλόγου, σας καλωσορίζει στην καθιερωμένη πλέον - εδώ και αρκετά χρόνια – εκδήλωση προσφοράς της σχολικής τσάντας στα «πρωτάκια». Θέλουμε με την κίνησή μας αυτή να δείξουμε ότι, εκτός από τους γονείς τους, συμβάλλουμε κι εμείς στο προσωπικό τους προικιό, που δεν είναι άλλο από τα βιβλία, η γραφική ύλη και ό,τι άλλο απαραίτητο για την πρώτη τους επαφή με το σχολικό περιβάλλον. Φέτος με πολλή χαρά προσφέρουμε στα παιδιά μια ιδιαίτερα εργονομική σχολική τσάντα, ώστε η καθημερινή μεταφορά των απαραιτήτων σχολικών ειδών να γίνεται με ευκολία.
Αγαπητά μας παιδιά. Η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει κατά την άποψή μας το ίδιο άσχημα (αν όχι χειρότερα) με την προηγούμενη. Το γεγονός αυτό μας υποχρεώνει όλους να εργαστούμε ακόμα περισσότερο και να προσπαθήσουμε ακόμα πιο πολύ για να διατηρήσουμε το διαφορετικό ήθος και τη νοοτροπία, που πάντοτε χαρακτήριζε τους Έλληνες. Πρέπει πάση θυσία να κρατήσουμε ζωντανή τη στάση όλων εκείνων των γενναίων πατέρων και προγόνων μας, που πήγαζε μέσα από τη βαθιά και αληθινή αγάπη τους για την Ορθόδοξη Πίστη.
Σίγουρα μάς περιμένουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάμπτει το φρόνημά μας. Να γνωρίζετε και να θυμάστε πάντοτε ότι την απόλυτη δύναμη έχουν οι υπερασπιστές της αληθείας».
Στην εκδήλωση παρέστησαν: εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας ο εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Απόστολος Μπέμπης – αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Λαρισαίων κ. Δημήτριος Δεληγιάννης – αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής.
Ο εκπρόσωπος του σεβασμιότατου Λαρίσης και Τυρνάβου π. Αθανάσιος και πολύτεκνος και ο ίδιος, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του σεβασμιοτάτου κ. Ιγνατίου για καλή σχολική χρόνια σε όλα τα πρωτάκια των πολυτέκνων και στους γονείς και στο επιτελείο του συλλόγου «καλή δύναμη στο έργο τους και να προσπαθούν να Ευαρεστούν τον Άγιο Τριαδικό Θεό σε κάθε τους βήμα».
O Σύλλογος πρόσφερε στους μικρούς μαθητές σχολική τσάντα, γλυκά και αναψυκτικά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν και δύο ποδήλατα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass