ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ Κ. ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Κινητοποίηση μεν, διάλογος δε με τον υπουργό

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 22:05

Την οδό της κινητοποίησης, αλλά και του διαλόγου παράλληλα, επέλεξε η ΕΛΜΕ Ν. Λάρισας, για να καταθέσει τις ενστάσεις της για την εκπαιδευτική πολιτική του Υπουργείου Παιδείας.

Ειδικότερα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Ιμπέριαλ» όπου πραγματοποιήθηκε η συνεδρία για την παιδεία, με τον υπουργό Παιδείας, κ. Κ. Γαβρόγλου, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση και με συγκέντρωση διαμαρτυρίας χθες το πρωί με κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας.

Η παράσταση διαμαρτυρίας - συμβολική κατάληψη των γραφείων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε από τις 6:30 π.μ., μέχρι τις 11 π.μ. με αίτημα την έγκριση λειτουργίας των ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ του νομού Λάρισας.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ

Ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ και πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Παναγιώτου, στη συνεδρία για την παιδεία, κατέθεσε τα εξής αιτήματα :«Την έγκριση όλων των ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ του νομού μας. Τη μη σύμπτυξη τμημάτων στα Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Λάρισας και την απόσυρση του προσχεδίου για το Νέο Λύκειο και την άμεση έναρξη ουσιαστικού διαλόγου από μηδενική βάση με το Υπουργείο Παιδείας. Την αναβάθμιση της πληροφορικής παιδείας», ενώ παράλληλα ζήτησε να αλλάξουν το όριο των δικαιολογημένων απουσιών μαθητών στη Γ΄ τάξη Λυκείου ώστε να μην μπορούν να λείπουν από το σχολείο από τις αρχές Μαρτίου λίγο πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Λένα Κισσάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass