ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Ημερίδα για τα Μαθηματικά στο Λύκειο

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2017 15:26

Το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει επιστημονική ημερίδα για τους καθηγητές Μαθηματικών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, μεθαύριο Σάββατο και ώρα 17.30 στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Θέμα της ημερίδας είναι : «Τα Μαθηματικά στο Λύκειο -Επιστημονικές προεκτάσεις και δημιουργικές δραστηριότητες», και περιλαμβάνει τρεις εισηγήσεις που θα πραγματοποιήσουν οι κ.κ.: Δάσιος Γεώργιος, Ομότιμος καθηγητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του τμήματος Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών, Ντούγιας Σωτήρης, ομότιμος καθηγητής Τομέα Μαθηματικής Ανάλυσης του τμήματος Μαθηματικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ντρίζος Δημήτριος, σχολικός σύμβουλος Μαθηματικών Ν. Καρδίτσας – Τρικάλων.

Θα ακολουθήσει διάλογος με τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς στους οποίους θα χορηγηθεί και σχετική βεβαίωση συμμετοχής στην ημερίδα.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός επετειακού προγράμματος εκδηλώσεων, δεδομένου ότι το Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συμπληρώνει φέτος σαράντα χρόνια επιτυχούς πορείας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διοργάνωση ανάλογων ημερίδων καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς , ευρείας θεματολογίας με σκοπό την επιμόρφωση των συναδέλφων Μαθηματικών και την προώθηση της Μαθηματικής Παιδείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass