ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Διεθνές συνέδριο για την καινοτομία στην εκπαίδευση

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 15:30

Αρχίζει σήμερα Παρασκευή, το τριήμερο διεθνές συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στο ΤΕΙ Θεσσαλίας,.

Οργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, τον Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Στη διάρκειά του θα παρουσιαστούν πάνω από 400 εργασίες εκπαιδευτικών και θα μιλήσουν σπουδαίοι ακαδημαϊκοί προσκεκλημένοι απ’ όλο τον κόσμο.

Η έναρξη του σήμερα θα γίνει στις 16.45, στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ στη Λάρισα, και στις 5.30 μ.μ. θα ξεκινήσουν οι ομιλίες των προσκεκλημένων επιστημόνων.

Στις 19:00 – 20:30, θα πραγματοποιηθεί στρογγυλό τραπέζι συζήτησης με θέμα «Εκπαίδευση και τοπική κοινωνία». Στη συζήτηση θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Δικτύου της UNESCO “Learning Cities”, η Dr. Kristina Erkkila (Διευθύντρια Ανάπτυξης Δήμου Espoo, Φινλανδία), o Δρ. Γιώργος Κουλαουζίδης (Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Δήμος Θέρμης), η κ. Μαρία Ηλιοπούλου (Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων) και ο Δρ. Δημήτρης Δεληγιάννης (Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαρισαίων).

Το στρογγυλό τραπέζι εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης «Λάρισα – Η πόλη που μαθαίνει», η οποία αποτελεί μια καινοτόμα πρωτοβουλία του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass