ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αρχισαν τα μαθήματα

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 15:31

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Μετά την πολύ επιτυχημένη περσινή χρονιά ξεκίνησε η δεύτερη φάση λειτουργίας του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος του «Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών», που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου.


Στην εναρκτήρια συνάντηση δόθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, έγινε η γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων και «υπογράφηκε» το ηθικό συμβόλαιο συμμετοχής. Μοιράστηκαν επίσης οι φάκελοι με το εκπαιδευτικό υλικό.
Τη συνάντηση συντόνισαν η κ. Σοφία Χατζηνικολάου, επιστημονικά υπεύθυνη και η συντονίστρια Θεσσαλίας κ. Πασχαλίνα Κόζυβα.
Εκ μέρους του Δήμου την εναρκτήρια συνάντηση χαιρέτισε η αντιδήμαρχος κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου, η οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στο πρόγραμμα και διαβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου να είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες, οι οποίες προάγουν την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των πολιτών του Δήμου. Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται συνεχίζονται. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6972-849847, 6947-449794 και 6932-377138.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass