ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ευρωπαϊκή διάκριση για εργασία

Δημοσίευση: 17 Νοε 2017 22:32

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning τη σχολική χρονιά 2016-17 με την καθοδήγηση της διευθύντριας κ. Καλλιόπης Μπάκου, της καθηγήτριας Αγγλικών κ. Δέσποινας Μιχμίζου και της Μουσικού κ. Βίβιαν Γώγου, οι μαθητές και μαθήτριες της Ε’ τάξης: Βούλγαρη Γ., Θώμου-Τσουκαλάς Γ., Καντάρας Δ., Κωνσταντινίδη Αικ., Μπαλιάφα Β., Παπαγεωργίου Ευτ., Πάσιου Τ., Σαλτζίδη Σ., Σαλτζίδης Αλ., Σαλτζίδης Ευαγ., Σαλτζίδης Ν., Τάμπα Π., Τάσιος Β., Τσιτσιρίγγος Δ., Φουρτούνας Ευαγ., του 5ου Δημ. Σχολείου Τυρνάβου δούλεψαν το έργο «My Favourite Book» σε συνεργασία με σχολείο της Πολωνίας. Βραβεύτηκαν με Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

Συγκεκριμένα από την ομάδα etwinning απονεμήθηκε ο εξής χαιρετισμός: «Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Εθνική και την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο etwinning «My Favourite Book». Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο. Το έργο σας είναι μοναδικό επίτευγμα και θα εμφανιστεί σ’ έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning. net.».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass