ΖΗΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έκπτωση για εκπαιδευτικούς στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 16:00

Τη μείωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, για τη μετακίνηση αναπληρωτών εκπαιδευτικών τις ημέρες των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς, από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα και αντιστρόφως, ζητά ο Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής, από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες της χώρας.

Σε επιστολή του, που απέστειλε στις εταιρίες, αναφέρει: «Ο Σύλλογος Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής αντιλαμβανόμενος το αυξημένο κόστος διαβίωσης των συναδέλφων εκπαιδευτικών που εργάζονται σε νησιωτικές περιοχές της χώρας και καθώς πολλοί από αυτούς θα θελήσουν να μετακινηθούν προς τους τόπους καταγωγής τους για τις ημέρες των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, σας καλεί να επαναλάβετε την προσφορά που είχατε ενεργοποιήσει και στην αρχή του σχολικού έτους ως προς τη μείωση του κόστους του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου για όσους εκπαιδευτικούς επιλέξουν τις εταιρίες σας. Η ταυτοποίηση των εκπαιδευτικών μπορεί να γίνει με την προσκόμιση εκ μέρους του εκπαιδευτικού, βεβαίωσης από την διεύθυνση της σχολικής τους μονάδας ότι ανήκουν στο εκπαιδευτικό προσωπικό της.

Θεωρούμε πως από την πλευρά σας θα μεριμνήσετε ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημά μας προς όφελος των εκπαιδευτικών που προσφέρουν στη λειτουργία των σχολικών δομών της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass