ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μαθητές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ παρουσιάζουν τη δουλειά τους

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 16:30

Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής εβδομάδας δεξιοτήτων η ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ Λάρισας θα παρουσιάσει εργασίες μαθητών των ειδικοτήτων Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών, Κομμωτικής Τέχνης, Μαγειρικής τέχνης, Φυτοτεχνικών Επιχειρήσεων στην αίθουσα δεξιώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Λάρισας την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Θα λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές των εν λόγω τμημάτων και οι εργοδότες με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, τα σωματεία, σύλλογοι εργοδοτών και φορείς της Λάρισας.

Εχουν προσκληθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμαρχος Λαρισαίων και όλοι οι Δήμοι του νομού, η Αρχιεπισκοπή και οι μονάδες στρατού και αεροπορίας. Επίσης θα λάβει μέρος η διοίκηση του ΟΑΕΔ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Οι ηλεκτρολόγοι-ηλεκτρονικοί θα παρουσιάσουν μια διάταξη που δημιούργησαν στο εργαστήριο της σχολής για την ασύρματη μεταφορά ενέργειας. Η ειδικότητα κομμωτικής θα λάβει μέρος με πέντε ζευγάρια μαθητών που θα παρουσιάσουν ζωντανά δημιουργίες χτενισμάτων.

Και τέλος η ειδικότητα μαγειρικής τέχνης θα παρουσιάσει μενού-εδέσματα τα οποία και θα βραβευτούν.

Τη διακόσμηση των τραπεζιών θα επιμεληθεί η ειδικότητα φυτοτεχνικών επιχειρήσεων με γλάστρες που έχουν καλλιεργήσει στο εργαστήριο.

Χορηγοί στην εκδήλωση θα είναι ο Λάμπρος Γκουνέλας, Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί, το Οινοποιείο Τυρνάβου και το Απολώνειο-Ιπποκράτειο, Παπαστεργίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass