ΠΑΡΟΤΙ ΦΥΣΙΚΟΣ "ΠΑΙΖΕΙ" ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΩΣ… ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ο Ι. Καψάλης δεν… μήνυσε την Ελ. Αναστασοπούλου

* Απλώς την ανέφερε στην Εισαγγελία ζητώντας την τιμωρία της

Δημοσίευση: 22 Απρ 2018 22:04

Κι όμως μηνύει… Με την παράφραση της ιστορικής φράσης του Γαλιλαίου θα μπορούσε να αποδοθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το αν μήνυσε ή όχι την περιφερειακή διευθύντρια Εκπαίδευσης ο υφιστάμενός της Γιάννης Καψάλης.

Φράση που του ταιριάζει ως καθηγητής φυσικός που είναι, αν και ο ίδιος φρόντισε να ελιχθεί παίζοντας με τις λέξεις κατά τρόπο που θα ζήλευε και έμπειρος φιλόλογος.

Η δημοσιογραφική έρευνα, που τόσο απαξίωσε με την επιθετική του απάντηση, την οποία ωστόσο δημοσίευσε πλήρως η ‘’Ε’’, ανέσυρε χθες νέο στοιχείο που διαψεύδει πανηγυρικά τους ισχυρισμούς του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ότι δεν μήνυσε την Ελένη Αναστασοπούλου. Και που τον εκθέτει ταυτοχρόνως επιπλέον, καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είχε σχέση με δικηγόρους και δικαστήρια.

Ο Γ. Καψάλης, μπορεί να προσκόμισε βεβαίωση της Εισαγγελίας ότι «δεν εκκρεμεί καμία μήνυση» του ιδίου κατά οιουδήποτε προσώπου, γνωρίζοντας όμως προφανώς ότι προ μηνός ο ίδιος είχε καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία. Ζητώντας «όπως προβείτε στις δέουσες ενέργειες, όπως ο νόμος επιτάσσει» κατά της Ε. Αναστασοπούλου. Καταγγέλλοντας παράνομη, κατά τη γνώμη του, πράξη της, να μην του χορηγήσει έγγραφα διενεργούμενης ΕΔΕ, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας ζητά εισαγγελική παρέμβαση κατά της προϊσταμένης του.

Η εν λόγω αίτηση και όχι μήνυση του Γιάννη Καψάλη, με την υπογραφή του εννοείται, χαρακτηρίζεται από νομικούς ως μηνυτήρια αναφορά. «Όχι Γιάννη, Γιαννάκη» που θα έλεγε όποιος θέλει να παίζει με τις λέξεις για να αποφύγει την πραγματικότητα.

Αξιοσημείωτο ότι στην ίδια «αίτησή» του, ο αυτοθυματοποιούμενος διευθυντής που χθες παρέδιδε με έπαρση μαθήματα αξιοπιστίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας, μαρτυρά ότι πηγαινοέρχεται στα δικαστικά γραφεία καθώς αναφέρει ότι εκτός από τον Μάρτιο είχε προσφύγει στην Εισαγγελία και τον Φεβρουάριο, πάλι κατά της Ελ. Αναστασοπούλου.

Η παρέμβαση της Εισαγγελίας ζητείται «λόγω αρμοδιότητάς σας για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης εξακολουθούμενης άρνησης συμμόρφωσης…» της περιφερειακής διευθύντριας. Κατόπιν της αναφοράς Καψάλη, στάλθηκε στην Αλ. Αναστασοπούλου η Κλήση του πταισματοδίκη σε προκαταρκτική εξέταση «κατόπιν μηνύσεως του Ιωάννη Καψάλη» την οποία είχε δημοσιοποιήσει προχθές η ‘’Ε’’, προκαλώντας τη μάταιη όπως αποδεικνύεται "διάψευσή" του.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass