Οδοντίατροι στην Παιδική Στέγη

ΕΞΕΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:16

Για 7η συνεχή χρονιά οι μικροί μαθητές της Παιδικής Στέγης-Ελληνικής Μέριμνας συμμετείχαν στο πρόγραμμα «Αγωγή Στοματικής Υγείας Παιδιών Παιδικής Στέγης–Ελληνικής Μέριμνας».

Το πρόγραμμα άρχισε το 2012 και υλοποιείται κάθε χρόνο από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Λάρισας με τη συμμετοχή εθελοντών οδοντιάτρων, μελών του συλλόγου, και με τη συμβολή τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μελών του Δ.Σ της Παιδικής Στέγης-Ελληνικής Μέριμνας.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος η κινητή Παιδο-Οδοντιατρική μονάδα των Γιατρών του Κόσμου με την οδοντίατρο κ. Ζαρέμα Μπεκμουρζάεβα, τον συντονιστή κ. Πιέρο Θεοκλή και οδηγό τον κ. Σπύρο Παπαδήμα ήρθαν στην Παιδική Στέγη και με τη συμμετοχή των εθελοντών οδοντιάτρων πραγματοποίησαν προληπτικό έλεγχο στοματικής υγείας στο σύνολο των 100 μικρών μαθητών της Παιδικής Στέγης ηλικίας 2,5-6 ετών, καταγραφή των επιπέδων στοματικής υγείας και ενημέρωση των γονέων.

Η όλη δράση εξελίχθηκε άψογα με τους μικρούς μαθητές να είναι απόλυτα συνεργάσιμοι. Η πρόεδρος του Δ.Σ της Παιδικής Στέγης–Ελληνικής Μέριμνας κ. Αγ. Σιτρά, τα μέλη και οι εκπαιδευτικοί ευχαρίστησαν θερμά τον πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ.Ευστ. Κουτσογιάννη, την κ. Βιολ. Π. Φουντή-Μπέη, υπεύθυνη συντονίστρια του προγράμματος, τους εθελοντές οδοντιάτρους και την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass