Ενα μαθητικό ταξίδι ολοκληρώθηκε

ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2018 16:42

Πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του 5ου Γυμνασίου Λάρισας η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, που συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου, τους διδάσκοντες, τις μαθητικές κοινότητες και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την επιμέλεια της τελετής αποφοίτησης είχε η κ. Γούλα Μαρία υποδιευθύντρια του σχολείου, η οποία άνοιξε την εκδήλωση απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η κ. Κανάκη υποδιευθύντρια του σχολείου. Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία της διευθύντριας του σχολείου, κ. Δεληζώνα Ζωής, μέσα από την οποία δόθηκε και το στίγμα της αποστολής του σχολείου. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρόεδρο του 15/μελούς Γαβριηλίδη Θεοφάνη, αποχαιρετιστήρια ομιλία από τις μαθήτριες της Β’ Γυμνασίου, Λάμαρη Βαρβάρα και Ντάβαρη Λουκία και χαιρετισμός από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Βουλγαράκη Χρύσα. Στη συνέχεια δόθηκαν έπαινοι στους μαθητές που συμμετείχαν σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, σε δράσεις του σχολείου και σε διαγωνισμούς. Παράλληλα έγινε η επίδοση των ελέγχων. Ακούστηκαν μαντινάδες με στιγμιότυπα από τις δράσεις του σχολείου, που έγραψε ο κ. Λεκάκης Ιωάννης, φυσικός του σχολείου και τις τραγούδησαν μαζί του οι μαθητές της Γ’ τάξης. Οι παρευρισκόμενοι, ιδιαίτερα συγκινημένοι παρακολούθησαν σε ταινία στιγμές από τη σχολική ζωή των παιδιών. Μουσικά πλαισίωσε την εκδήλωση η χορωδία του σχολείου με υπεύθυνη την κ. Μωυσιάδου Εύα και η κ. Μπρούζα Έφη, μαθηματικός του σχολείου.

Ακολούθησε δεξίωση με μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που συμβάλλει και στηρίζει ουσιαστικά το σχολείο. Η εκδήλωση έκλεισε με χορό και τραγούδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass