Με Βιολογία «πέφτει η αυλαία» για τους αποφοίτους ΓΕΛ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ *-ΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 15:18

Με τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ να διαγωνίζονται χθες στα μαθήματα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Υγιεινή, Ηλεκτρικές Μηχανές και Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών ξεκίνησε η εβδομάδα. Σήμερα Τρίτη ολοκληρώνονται οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).

ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), Ελεύθερο Σχέδιο (25/6) και Γραμμικό Σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).

Όσον αφορά στους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία από σήμερα μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.

ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Ως εξεταστικό κέντρο για το Ειδικό Μάθημα των Αγγλικών ορίστηκε το 4ο Γενικό Λύκειο Λάρισας (Ηπείρου και Ανθ. Γαζή-Τ.Κ. 41222, τηλ. 2410-620729) όπου θα εξεταστούν οι μαθητές όλων των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιουνίου και οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στο εξεταστικό κέντρο του 4ου ΓΕΛ μέχρι τις 9:30 π.μ. με ώρα έναρξης της εξέτασης 10 π.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass