Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μάθημα» Ολυμπιακών παραστάσεων

ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 16:06

Ο χώρος του σχολείου αποτελεί σημαντικό στοιχείο της ζωής των μαθητών. Ιδιαίτερα όταν στο περιβάλλον μάθησης αναλώνουν ένα σημαντικό κομμάτι του χρόνου τους.

Σ’ αυτό το πνεύμα, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Γυμνασίου Αγιάς, Καραβίδες Παναγιώτης, σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου, επέλεξε ομάδα μαθητών – μαθητριών με στόχο την καλλιτεχνική ανάπλαση του Γυμναστηρίου. Τα παιδιά, αφού άκουσαν τις προτάσεις του υπεύθυνου καθηγητή, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους σκιτσάροντας τους τοίχους του Γυμναστηρίου με αθλητικές παραστάσεις, αλλά και Ολυμπιακά σύμβολα (δισκοβόλος, σύμβολο Ολυμπιακών Αγώνων, μασκότ κ.λ.π.).

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι οι Λιντέρη Ιωάννα, Αχμάτι Αλντένια, Δάμο Ιωάννα, Αντίνα Άννα, Δημολιού Αλεξάνδρα, Καλαγιά Νεφέλη, Καλαγιά Ευαγγελία, Γιαννακούλη Μαρία, Καΐπη Βασιλική, Δημηνίκου Ευαγγελία. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο τον καθηγητή που είχε την ιδέα, όσο και τους μαθητές, οι οποίοι με ιδιαίτερη χαρά πρόσφεραν τον χρόνο, τη διάθεση και το ταλέντο τους για το σχολείο.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Σχετικά Άρθρα