Ο «Ομηρος» έρχεται στη Λάρισα

* ΝΕΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2018 22:04

Θέτοντας υψηλούς στόχους, όπως αρμόζει στην ποιότητά του και στη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Όμηρος», ανοίγει τις πύλες του στη Λάρισα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, με το όραμα να την καταστήσει Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Στο πλαίσιο επέκτασης της δράσης του, στην ελληνική περιφέρεια, μετά την Αθήνα και τον Πειραιά, επέλεξε να δημιουργήσει εκπαιδευτική μονάδα, με προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στην καρδιά της Θεσσαλίας, με σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Λάρισας.

Αναλυτικότερα, για τα σχέδια του «Ομήρου», τα προγράμματα σπουδών που θα λειτουργήσουν στη Λάρισα, αλλά και για τις ευκαιρίες που θα έχουν οι νέοι να σπουδάσουν στον τόπο τους, κατακτώντας τίτλους σπουδών από Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας, μίλησε χθες ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης, στο πλαίσιο εκδήλωσης γνωριμίας με τον Όμιλο, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του «Διβάνι» στη Λάρισα.

Ο κ. Μακρυπλίδης, παρουσίασε την ιστορία και την ταυτότητα του Ομίλου, τονίζοντας ότι βασική αρχή του και μέλημά του είναι «τα ελληνόπουλα να έχουν όλες τις επιλογές και τις ευκαιρίες στα χέρια τους και στον τόπο τους. Επιλογές που θα τους στείλουν στην αγορά εργασίας και όχι στην ανεργία».

«Στόχος μας είναι να ετοιμάσουμε ανθρώπους υψηλού επιπέδου μόρφωσης για την ελληνική και παγκόσμια οικονομία» δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου, «με μια υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική μονάδα στη Λάρισα».

Να σημειωθεί ότι ο «Όμηρος» είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα με παγκόσμιο βραβείο στο ενεργητικό του.

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Στη Λάρισα θα λειτουργήσουν προγράμματα σπουδών στους εξής τομείς:

-Διοίκησης και Οικονομίας, Ναυτιλιακών, Επισιτισμού, Τουρισμού, Υγείας, Φαρμάκων και Καλλυντικών, Ομορφιάς, Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Εφαρμοσμένων τεχνών, Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Παιδαγωγικών, Ηχοληψίας και Μουσικής Τεχνολογίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής

Μηχανολογίας.

-Προπτυχιακά Προγράμματα, Bachelors: Επιστήμη της Ψυχολογίας, Λογοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία Μαιευτική, Διαιτολογία, Προσχολική Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Διοίκηση Ξενοδοχειακών Μονάδων και Εργοθεραπεία.

-Μεταπτυχιακά Προγράμματα, ΜΒΑ: Ηγεσία και Ανάπτυξη Διοίκησης, Μάρκετινγκ, Χρηματοοικονομική Διοίκηση, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Διοίκηση Οικολογικών Συστημάτων.

-ΜSc: Ναυτιλιακά, Προσχολική Εκπαίδευση, Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία, Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία με Δεξιότητες Συμβουλευτικής.

 «Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Όμηρος διέπεται από τις αξίες της ανθρωπιστικής παιδείας», δήλωσε ο κ. Μακρυπλίδης, και επισήμανε επίσης ότι: «Επενδύει σε νέες τεχνολογίες εκπαίδευσης και λειτουργίας.

Διασφαλίζει την ποιότητα στο σύνολο των λειτουργιών, με συνεχή ανανέωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των ακαδημαϊκών προγραμμάτων με γνώμονα τις απαιτήσεις της σύγχρονης ελληνικής και ευρωπαϊκής πραγματικότητας».

ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass