Νέες αίθουσες στον Παιδικό Σταθμό της 110 ΠΜ

ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ 40 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 15:44

Τη φιλοξενία επιπλέον 40 παιδιών δίνει η προσθήκη δύο νέων αιθουσών στον 20ό Παιδικό Σταθμό που εδρεύει την 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας. Το αίτημα του Δήμου Λαρισαίων έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση της 110 ΠΜ και με την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας το επόμενο διάστημα, οι νέες αίθουσες θα παραδοθούν στη χρήση αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία παραλαβής του νέου κτιρίου – επέκταση του υφιστάμενου 20ού Βρεφονηπιακού Σταθμού που εδρεύει στο Αεροδρόμιο της Λάρισας, παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας Δημ. Δεληγιάννη, του διοικητή της 110ΠΜ σμηνάρχου Απ. Χόρτη, της διευθύντριας της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, Σταυρούλας Μπαξεβάνου και της προϊσταμένης του 5ου Τμήματος Παιδικών Σταθμών, Ελένης Καραναστάση.

Στον υφιστάμενο Παιδικό Σταθμό θα προστεθούν δύο αίθουσες βρεφών και νηπίων καθώς και οι ανάλογοι βοηθητικοί χώροι. «Η επέκταση των υποδομών του 20ού Βρεφονηπιακού Σταθμού θα δώσει μια πρόσθετη δυνατότητα βελτίωσης των παροχών, που τόσο χρειάζονται, στις οικογένειες και τα παιδιά σε μια περίοδο κρίσης».

Μετά την τελετή συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος για κοινές κοινωνικές δράσεις και δραστηριότητες μεταξύ της 110ΠΜ και της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass