Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Τα παιχνίδια μας ταξιδεύουν στον κόσμο»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΛΗΞΗ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΗΣ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 15:35

Τις δύο πρώτες περιόδους του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» γιόρτασαν χθες το απόγευμα, γονείς και παιδιά. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με μικρούς και μεγάλους να διασκεδάζουν στο Αλκαζάρ «παίζοντας και μαθαίνοντας για τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών όλου του κόσμου» ενώ γλυκές εκπλήξεις και πρωτότυπες δραστηριότητες σχεδιάστηκαν για τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο της χθεσινής εκδήλωσης ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στις δομές του Δήμου αλλά και το προσωπικό του Δήμου ενώ στο πρόγραμμα αναφέρθηκαν απευθύνοντας χαιρετισμό, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης και η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής, Σταυρούλα Μπαξεβάνου.  

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην Πόλη» συνεχίζει τη λειτουργία του με εξωτερικές δράσεις και επισκέψεις στους πολιτιστικούς χώρους της Λάρισας, καθώς και εποικοδομητικές συνεργασίες με ευρύ δίκτυο φορέων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη Γ’ περίοδο που διαρκεί από τις 16 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα