Ευχές στους επιτυχόντες από τους δημάρχους Κιλελέρ, Τεμπών

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2018 15:12

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων Εξετάσεων, ο δήμαρχος Κιλελέρ κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, δήλωσε: «Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συγχαίρω από καρδιάς τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων ιδιαίτερα όσες και όσοι προέρχονται από το Δήμο Κιλελέρ.

Εύχομαι τα κορίτσια και τα αγόρια κατά τη διάρκεια των σπουδών τους να έχουν δημιουργική πορεία και όταν αποφοιτήσουν, ολοκληρωμένοι επιστήμονες, να είναι χρήσιμοι στον τόπο τους. Οι εργατικότητα τους και το μεράκι που επέδειξαν μας κάνει όλους υπερήφανους.

Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που στάθηκαν αρωγοί δίπλα στα παιδιά και τους βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους.

Όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ας γνωρίζουν ότι οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους. Να τις διεκδικήσουν με θέληση και αποφασιστικότητα».

Ο ΚΩΝ. ΚΟΛΛΑΤΟΣ

Μετά την ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων για εισαγωγή των μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος έκανε την εξής δήλωση: « Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για εσάς έφτασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο.

Θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι πρωταγωνιστές είστε εσείς, όλα τα παιδιά που έχετε προσπαθήσει με όλες σας τις δυνάμεις και έχετε κατακτήσει τους στόχους σας στη ζωή σας.

Τα συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς σας, στους εκπαιδευτικούς σας, που στάθηκαν και ήταν δίπλα σας όλο αυτό το διάστημα, μοιράστηκαν τις αγωνίες σας και στήριξαν τα όνειρά σας, ακόμη ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ζωή μάς δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε για πολλές μάχες.

Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη σε όλους.

* Σε μήνυμά του προς όσους συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, επισημαίνει:

«Θερμά συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους μας που εισάγονται στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των εξετάσεων για την εισαγωγή σας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας σηματοδοτεί για όλους σας μία καινούρια αρχή, ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας.

Στην επιτυχία αυτή έχουν την ιδιαίτερη συμβολή τους οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που υποστήριξαν με τον δικό τους τρόπο τον αγώνα σας και στους οποίους επίσης από καρδιάς εκφράζω ολόθερμα συγχαρητήρια.

Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, να το θεωρήσουν σαν αφορμή για μία νέα προσπάθεια. Ας έχουν υπομονή, επιμονή, αγάπη, θάρρος, πίστη και να είναι σίγουροι ότι θα επιτύχουν! Άλλωστε, σε καμία περίπτωση δεν εξαρτάται η ευτυχία στη ζωή μόνο από την επιτυχία στις εξετάσεις. Ευτυχής, επιτυχημένος και ολοκληρωμένος είναι ο άνθρωπος εκείνος που έχει καλλιέργεια ψυχής. Να έχετε, πάντα, κατά νου τα λόγια ενός σοφού: «Επιτυχία στη ζωή δεν είναι όσα μπορείς να κερδίσεις, αλλά όσα περισσότερα μπορείς να προσφέρεις!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass