Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών η «Κατασκήνωση στην Πόλη»

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2018 15:12

Το πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη», «αποτέλεσε ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα, ένα ζηλευτό πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και μια διέξοδο για τα παιδιά που απασχολήθηκαν δημιουργικά» τόνισε χθες ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης.

Ο κ. Καλογιάννης απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στην πλατεία Ταχυδρομείου, με αφορμή τη λήξη της Γ΄ περιόδου του επιτυχημένου προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» για να τονίσει μεταξύ άλλων την ικανοποίησή του που «περισσότερα από 4.000 παιδιά, αυτά τα χρόνια, συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Δήμου Λαρισαίων».

Δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση, γεμίζοντας την πλατεία Ταχυδρομείου με γέλια, παιχνίδια και φωτεινά χαμόγελα.

Υπενθυμίζεται ότι η «Κατασκήνωση στην Πόλη», που αποτέλεσε «το χαρούμενο καταφύγιο των παιδιών στο ζεστό καλοκαίρι με το πλούσιο πολιτιστικό και παιδαγωγικό πρόγραμμα» κέρδισε και τη φετινή χρονιά την αγάπη των 2.000 παιδιών που συμμετείχαν και στις τρεις περιόδους «καλλιεργώντας την αξία της φιλίας, του παιχνιδιού, της δημιουργικότητας».

Τα παιδιά συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί τους ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης και η διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών Σταυρούλα Μπαξεβάνου, σημειώνοντας την αξία του προγράμματος.

Gallery άρθρου