Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχολικά είδη για τις ανάγκες μαθητών

ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 16:34

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων συγκεντρώνει σχολικά είδη ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι οικογένειες που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες των παιδιών τους.

Όπως σημειώνεται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο «καλούμε λοιπόν πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις να συνεισφέρουν σχολικά είδη όπως: τετράδια, βιβλία, μολύβια, στυλό, σχολικές τσάντες και οτιδήποτε μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον μαθητή». Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών γίνεται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μανωλάκη 9-11, τηλ: 2410-255876 και ώρες 09:00-14:00.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Σχετικά Άρθρα