Το «είναι» και το «φαίνεσθαι»

Η ΔΑΚΕ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ»

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 16:16

Η Δ.Α.Κ.Ε. ήταν, είναι και θα είναι παρούσα σε όλες τις κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις του κλάδου, απαντά με ανακοίνωσή της η παράταξη, στις «Παρεμβάσεις» που με ανακοίνωσή τους σημείωναν ότι έφθασαν στις κινητοποιήσεις για τα ολιγομελή τμήματα βραδυπορούντες και ασθμαίνοντες. Χαρακτηριστικά η ΔΑΚΕ αναφέρει:

«Κάποιοι βολεύονται στον κόσμο της πλάνης και της αυταπάτης, ως άλλοι Νάρκισσοι, και το χειρότερο, θέλουν να πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έχουν κοντή μνήμη και ως εκ τούτου δεν θυμούνται. Αλλιώς, πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι τα «πρωτοπαλίκαρα» των πρόσφατων κινητοποιήσεων μας εγκαλούν ότι «αναγκαστήκαμε» πιεσμένοι από την αγωνιστικότητά τους να παρευρεθούμε στην κινητοποίηση στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη μη έγκριση των ολιγομελών τμημάτων, που είχε αποφασίσει η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας; Μας εγκαλούν ως βραδυπορούντες και ασθμαίνοντες, αφού τα μέλη μας πάνε στις κινητοποιήσεις έχοντας πρώτα ολοκληρώσει, ως οφείλουν, το εκπαιδευτικό τους ωράριο, κάτι που δεν μπορεί κανείς να κατηγορήσει τον εκπρόσωπο των Παρεμβάσεων, αφού, ως μη έχων ωράριο, μπορεί να «σουλατσάρει» από νομό σε νομό ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί έχουν αντιληφθεί ότι οι κατηγορίες των Παρεμβάσεων ενάντια στη Δ.Α.Κ.Ε. εκτοξεύονται για το φαίνεσθαι, από συνδικαλιστές του θεαθήναι, κι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα γνωρίζει αυτό που οι Παρεμβάσεις βολεύονται να αγνοούν, ότι είμαστε η παράταξη του είναι, της ουσίας και του αγώνα. Τους το θυμίζουμε λοιπόν ακόμη μια φορά. Μας ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων και προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιζόμαστε πάντοτε, κάτι που οι συνάδελφοι το γνωρίζουν και γι’ αυτό μας εμπιστεύονται αναδεικνύοντας τη Δ.Α.Κ.Ε. πρώτη δύναμη στις εκλογές. Συμφωνούμε. Ο καθείς εφ’ ω ετάχθη!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass