ΑΠΟ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΕΙ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ

Συγκέντρωση για τα επαγγελματικά δικαιώματα

Δημοσίευση: 17 Οκτ 2018 16:08

Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Λάρισας της Επαγγελματικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (ΕΕΤΕΜ) συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή και στην πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Κεντρικής Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ, εξαιτίας της μη έκδοσης των επαγγελματικών δικαιωμάτων που εκκρεμούν.


Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη της Κεντρικής Διοίκησης, αλλά και των Διοικουσών Επιτροπών της ΕΕΤΕΜ από όλη την Ελλάδα, καθώς και μέλη των Δ.Σ της ΠΟΜΗΤΕΔΥ και Συλλόγων της.
Η κινητοποίηση αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς κινητοποιήσεων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε περιφερειακό επίπεδο ενόψει της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης που δρομολογεί το Υπουργείο Παιδείας με την κατάργηση του ΤΕΙ Θεσσαλίας.
Ενώ σκοπός της Διοίκησης της ΕΕΤΕΜ, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της Ενωσης «ενόψει και των επικείμενων εθνικών εκλογών, είναι να θέσει και τα κόμματα προ των ευθυνών τους, απαιτώντας να πάρουν επίσημη θέση επί του ζητήματος της ελλιπούς ρύθμισης σαφούς πλαισίου επαγγελματικής δραστηριοποίησης των Πτυχιούχων Μηχανικών ΤΕΙ, καθώς, όπως πολλάκις έχει τονιστεί, το πρόβλημα είναι διαχρονικό, ενώ η απόφαση για επίλυσή του είναι κατεξοχήν πολιτική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass