ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στον Στέφ. Γκουλιώνη

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2013 14:31 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:19

Κάλεσμα για συμμετοχή «στο συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο Στέφανο Γκουλιώνη,  ενάντια στις πειθαρχικές διώξεις» απευθύνει η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση (Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις) εκπαιδευτικών Λάρισας.

Το συλλαλητήριο θα γίνει την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 9:30πμ, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στην οδό Μανδηλαρά ( Τρίγωνη πλατεία ) στη Λάρισα.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται από την παράταξη «ο συνάδελφός μας Στέφανος Γκουλιώνης  παραπέμπεται  στις 4 Ιουλίου, στο πειθαρχικό συμβούλιο με την κατηγορία « της ανάρμοστης συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας» και με βάση το  ν. 4057/2012 απειλείται ακόμη και με την ποινή της προσωρινής ή οριστικής παύσης. Πρόφαση για την παραπομπή είναι η συμμετοχή του σε κινητοποίηση και η αναίτια σύλληψή του με τη στημένη κατηγορία αντίσταση κατά της αρχής . Ταυτόχρονα σύμφωνα με  το ν. 4093/2012, έχει οδηγηθεί σε αργία παρόλο  που η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Δημιουργούν κλίμα φόβου και υποταγής για να εξασφαλίσουν τη σφαγή χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και την αμφισβήτηση  κάθε  δικαιώματος στα δημόσια αγαθά.  Με τη δικαιολογία του επίορκου στοχεύουν να επιτεθούν και να συκοφαντήσουν τους ανυπόταχτους αγωνιστές που εναντιώνονται στις μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσης της κοινωνίας ποινικοποιώντας κάθε κίνημα ανατροπής αυτής της πολιτικής.

Δε θα δεχτούμε την ποινικοποίηση και καταδίκη της διαμαρτυρίας της συνδικαλιστικής και πολιτικής δράσης. Δε θα επιτρέψουμε την κατάργηση του  συνταγματικά κατοχυρωμένου « τεκμηρίου της αθωότητας »  Δηλώνουμε ότι δε θα γίνουμε οι σύγχρονοι δούλοι που θα φοβούνται να μιλήσουν, αλλά συλλογικά θα παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές της συγκυβέρνησης ,της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Ζητάμε: Πλήρη αθώωση  και απαλλαγή του Στέφανου Γκουλιώνη από κάθε πειθαρχική δίωξη. Άμεση επιστροφή στην εργασία του.  Κατάργηση του 4057/2012 και του 4093/2012. Όχι στην ποινικοποίηση της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης» καταλήγει η ανακοίνωση.  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass