ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Φυλλάδια, αλλά και έλεγχοι στα σχολικά

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2013 2:27 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:32
Παράλληλα, με τη διανομή φυλλαδίων για ζητήματα οδικής ασφάλειας και ευχές για «καλή χρονιά», οι τροχονόμοι της Τροχαίας Λάρισας, άρχισαν από χθες εντατικούς ελέγχους στα σχολικά λεωφορεία. Όπως υπογράμμισε στην «Ε» ο διοικητής τροχαίας κ. Σεραφείμ Καφετζής , θα ελέγχονται τα πάντα, όπως ΚΤΕΟ, ζώνες σε όλα τα καθίσματα, συνοδός, όλα τα απαραίτητα έγγραφα του οδηγού και γενικά εξονυχιστικός έλεγχος του αυτοκινήτου. Οι έλεγχοι θα είναι καθημερινοί.
Η ΠΟΑΣΥ
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, με ανακοίνωσή της «εύχεται σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, από τις πιο μικρές και τρυφερές παιδικές ψυχούλες έως τον πλέον καταξιωμένο ακαδημαϊκό δάσκαλο, καλή σχολική χρονιά, με τόλμη και αποφασιστικότητα για το μέλλον.
Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι δεν «τους αρέσει να σκοτώνουν τον χρόνο τους, περιμένοντας τον χρόνο να τους σκοτώσει», συντασσόμαστε σε κάθε πρωτοβουλία που θα πολεμά την οπισθοδρόμηση και τη μιζέρια στον χώρο της εκπαίδευσης. Τούτες τις δύσκολες ώρες για όλους μας, οι δάσκαλοι των παιδιών μας, που σε ανύποπτες στιγμές τα παροτρύνουν να μην λυγίζουν στα εμπόδια της ζωής, αλλά να αγωνίζονται πάντα για το καλύτερο, θα ήταν παράλογο να αλλάξουν στάση ζωής, καλλιεργώντας τον ατομικισμό, την ηττοπάθεια και την παραίτηση από το ευ αγωνίζεσθαι...».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass